• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Διακόπτει από σήμερα τη λειτουργία του το γραφείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Νέα Καρβάλη. Οι αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και των τοπικών φορέων δεν είχαν μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Παραμένει άγνωστος ο νέος τρόπος εξυπηρέτησης της περιοχής. Ανακοινώσεις αντίθετες στο κλείσιμο του καταστήματος υπήρξαν και από την τοπική αυτοδιοίκηση και από παράγοντες του τόπου.

 

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πρόθεση της Εγνατίας οδού είναι να κατασκευάσει το κτίριο διοίκησης του σταθμού διοδίων στην Παράκαμψη στο απέναντι από το σημερινό σημείο. Η Εισαγγελία Καβάλας επιδιώκει η πραγματογνωμοσύνη στην πεσμένη γέφυρα να γίνει με τη βοήθεια κρατικού εργαστηριακού κέντρου. Άτοκα θα επιστρέψουν χρήματα που εισέπραξαν από το ΙΚΑ προ δεκαετίας 1.000 περίπου συνταξιούχοι του Νομού Καβάλας. Συνεχίζονται σήμερα οι εκλογές για νέα διοίκηση στο σωματείο των οικοδόμων.

 

Ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, στέλνονται αναλυτικά οικονομικά στοιχεία 4ετιας στο Πταισματοδικείο. Από το Σάββατο 20 Απριλίου πεζόδρομος η παραλιακή οδός. Αυτήν την εβδομάδα η απόφαση του δικαστηρίου για τη ΒΦΛ. Την ερχόμενη εβδομάδα νεότερα για την έναρξη δρομολογίων του υδροπτέρυγου. Λόγω καιρού δεν έγιναν στην Καβάλα οι εθελοντικές εξορμήσεις καθαριότητας. Μέσα σε λίγη ώρα εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ κοντά στην Ιχθυόσκαλα.

 

Συνεντεύξεις τύπου δίνουν το πρωί και το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στις 15 Απριλίου η επόμενη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη. Σε εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θάσου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χθες οι Μορφίδης- Βέρρος. Το απόγευμα στην Κομοτηνή ο Χρήστος Μέτιος παρουσιάζει τον προγραμματισμό των επόμενων έργων.

 

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα υγείας. Με ανακοίνωση τους οι καφεζυθοπώλες δηλώνουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Λ. Νύχτας. Σε καινοτόμο φεστιβάλ που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα συμμετείχε η Δημωφέλεια. Αύριο οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας κάνουν απογευματινή γενική συνέλευση στην Ελευθερούπολη.

 

Με σκορ 3-1 ο ΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κι είναι πρώτος στη βαθμολογία μία αγωνιστική πριν το τέλος. Νίκησε και ο Νέστος. Ισόπαλος ο Κεραυνός Πέρνης. Ηττήθηκε ο Αετός Οφρυνίου. Στο μπάσκετ νίκησε και η Ένωση και ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης