ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Νέες διαμαρτυρίες από τον κόσμο της αγοράς και της εστίασης με την εφαρμογή των αυστηρότερων μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Η κίνηση στα καταστήματα το διήμερο Σάββατο και Κυριακή ήταν περιορισμένη. Στους χώρους εστίασης το ίδιο. Δεν μπορούμε να γίνουμε ελεγκτές, λένε οι καταστηματάρχες. Ανακοίνωση αντίθεσης με τα μέτρα από το σωματείο των Καφεζυθοπωλών. Λόγω των νέων μέτρων κι ενώ υπήρχε η δυνατότητα, αρκετά καταστήματα δεν λειτούργησαν χθες στην αγορά της Καβάλας.

 

Μεγάλη αύξηση σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Ωστόσο αυξήθηκαν και τα εμβόλια α’ δόσης. Συνεχής η προσέλευση των πολιτών για το εμβόλιο της γ’ δόσης.

 

Απεργούν την Πέμπτη τα πληρώματα των φέρι μποτ. Ανοίκιαστα για καιρό καταστήματα στην Καβάλα μετατρέπονται σε κατοικίες. Νέο ξενοδοχείο κοντά στα Λιμενάρια, επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σκάλα του Πρίνου. Προγραμματική σύμβαση του ΟΛΚ με το Δήμο Παγγαίου για έργο στο δρόμο προς το λιμάνι των Ελευθερών. Σε εξέλιξη έργο συντήρησης 25 στάσεων αστικού λεωφορείου στις οποίες θα μπορείς να φορτίζεις κινητό και υπολογιστή.

 

Συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου σε εφημερίδα των Αθηνών. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα προβλήματα καλλιεργητών ροδιών. Ο Χάρης Καστανίδης μίλησε σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ Καβάλας το Σάββατο. Χθες έκαναν συνάντηση οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Παπανδρέου. Εκπρόσωποι του ΚΚΕ Καβάλας θα επισκεφθούν σήμερα το νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας στο πρώην ΙΚΑ. Νέες διοικήσεις στους επαγγελματίες της Νέας Περάμου και στους ενοικιαστές σχολικών κυλικείων.

 

Κι άλλη δωρεά της Σόνιας Θεοδωρίδου στο Μουσικό Σχολείο. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Λυκείου παρουσίασαν αφιέρωμα στην Καβάλα στο Βήμα της Κυριακής. Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων, ευχαριστούν όσους βοήθησαν και την επισκέφθηκαν.

 

Στον Αθλητικό Δικαστή θα κριθεί η τύχη του παιχνιδιού του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πόντου. Σήμερα ή αύριο η ομάδα μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Νίκες στο μπάσκετ για Ένωση και Πάνθηρες. Ηττήθηκαν τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ. Πρώτη νίκη για το Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης