• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Οι ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκε μεταφορική ταινία κοντά στη μονάδα του θειικού. Την φωτιά έσβησε γρήγορα το πυροσβεστικό όχημα του εργοστασίου, δεν ενεπλάκη στο περιστατικό η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας. Αρχικά οι πυκνοί μαύροι καπνοί ήταν ορατοί και στην Καβάλα.

 

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η διακοπή των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών λόγω αποχής των εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ως το τέλος του έτους θα έχει γίνει νόμος του κράτους η συνένωση του ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ Σερρών και Θεσσαλονίκης. Γνωστό επιχειρηματία της Καβάλας αναζητά η αστυνομία αφού σε βάρος του υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις. Την περασμένη εβδομάδα ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα εκβιασμού και απειλή. Ο καθηγητής φιλόλογος Τάσος Σαλαμπάσης επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών Νέστου» και υποψήφιος Δήμαρχος.

 

Το κρουαζιερόπλοιο Αϊντα από το πρωί στο λιμάνι. Κέντρο Πληροφόρησης πολιτών ιδρύει ο Δήμος Νέστου στη θέση Δρυμούσα, στο παραποτάμιο δάσος του Νέστου. Ερευνητική γεώτρηση γεωθερμίας για την εξυπηρέτηση του κλειστού κολυμβητηρίου δρομολογεί ο Δήμος Καβάλας. Αύριο κινητοποίηση συνταξιούχων έξω από το κτίριο του ΙΚΑ. 6 επιχειρήσεις του Νομού πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100.000 ευρώ στο δημόσιο από μη επιλέξιμες δαπάνες προγράμματος προηγούμενου ΕΣΠΑ. Χωρίς τον Νίκο Πατέλη η νέα διοίκηση του συλλόγου των λογιστών. Για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μίλησε χθες στην πόλη μας ο Αντώνης Σαμαράς. Συνεχίζεται η έκθεση του Επιμελητηρίου, είχε πολύ κόσμο το Σαββατοκύριακο.

 

Παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ στρατιωτική άσκηση στη Θάσο. Συνάντηση με το Δήμαρχο Νέστου είχε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Η χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Κυπουργό. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής με έργα του Χρήστου Μποκόρου.

 

Άτυχος ο ΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Κεραυνό Πέρνης. Η ομάδα μας είχε τρία δοκάρια και δύο φορές αμυντικοί του Κεραυνού σταμάτησαν την μπάλα πάνω στη γραμμή. Νίκησε ο Αετός Ορφανού, ισόπαλος ο Νέστος. Ηττήθηκε η Energean Kavala BC. Νίκησαν τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλευ.

 

 

Διαβάστε επίσης