• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Μέσα σε ένα κλίμα ευρύτερου προβληματισμού, συζητούνται το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι αυξήσεις των δημοτικών τελών του 2020. Υπό διαμόρφωση η πρόταση της διοίκησης, η οποία την Παρασκευή εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή. Προτάσεις και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Στη συνεδρίαση θα παραστούν σωματεία συνταξιούχων που δεν θέλουν οποιαδήποτε αύξηση των δημοτικών τελών.

 

Υλικές ζημιές σε κατάστημα στην οδό Κουντουριώτου προκάλεσε το πρωί του Σαββάτου πυρκαγιά που ξεκίνησε από την αποθήκη στο πατάρι. Δεν έγιναν έλεγχοι για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της πόλης. Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου χθες το απόγευμα, μετά από σύγκρουση με επιβατικό. Το περιστατικό έγινε μπροστά στο Δημοτικό Κήπο. Νέα απόφαση κατά της ΔΕΠΑ εξασφάλισε πρόσφατα η ΒΦΛ.

 

Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε το αποτέλεσμα των εκλογών στον Φαρμακευτικό Σύλλογο, η διοίκηση του οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των ημερών. Το σωματείο των σχολικών τροχονόμων διαμαρτύρεται για απόλυση μέλους του. 812 κιλά παράνομα όστρακα βρήκαν και κατέσχεσαν στην Καβάλα εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου. Ανοιχτή θα είναι την προσεχή Κυριακή η αγορά.

 

Πολύς κόσμος το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση του παραρτήματος Καβάλας της Ένωσης Φυσικών. Ενισχύει το πρόγραμμα των εορταστικών του εκδηλώσεων ο Δήμος Παγγαίου. Κανονικά και καθημερινά θα λειτουργεί σε όλη την περίοδο των εορτών το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο ΑΟΚ στο χθεσινό εντός έδρας με τον Ιωνικό. Ήταν το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας δεν σκόραρε. Νίκησε κι επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ο Νέστος. Νίκησαν και ο ΓΣΕ και η Ένωση.

Διαβάστε επίσης