• 27 Απριλίου 2024,

Ότι δεν έγινε στην πορεία για την επέτειο της 17 Νοέμβρη έγινε στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

 Ότι δεν έγινε στην πορεία για την επέτειο της 17 Νοέμβρη έγινε  στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

21 επιθέσεις σε ΑΤΜ καμμιά 80αριά προσαγωγές και 3 τραυματισμένοι αστυνομικοι.

Αυτός είναι ο απολογισμός της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μπορεί στην Καβάλα να μην έγινε το παραμικρό και η πορεία να ήταν ειρηνική και χωρίς απρόοπτα στην Αθήνα όμως έγινε πανηγύρι.

Αυτά που δεν γίνανε στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου γίνανε στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και ας προσπαθεί ο Χρυσοχοίδης να μας παρουσιάσει μία άλλη εικόνα.

Το σίγουρο είναι οτι τα πράγματα δεν πήγανε έτσι όπως ήθελε και είχε σχεδιάσει η ηγεσία του Υπουγείου της προστασίας του πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

Είχαμε αρκετές συμπλοκές και είχαμε και αρκετές προσαγωγές από τις οποίες  πολλές μετατράπηκαν σε

συλλήψεις.

Φαίνεται ότι αυτή την φορά τα drone της ελληνικής αστυνομίας δεν κάναμε δουλειά ή δεν κάνανε την δουλειά που έπρεπε προκειμένου να προλάβουμε τις συμπλοκές όπως έγινε και στην επέτειο της 17 Νοέμβρη .

Σίγουρα όλοι θέλουμε ειρηνικές πορείες χωρίς συμπλοκές και καταστροφές αλλά αυτό μάλλον είναι απίθανο να συμβεί στην χώρα αυτή.

Αυτή την φορά μάλιστα γίνανε πάρα πολλές ζημιές σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Υπάρχει δηλαδή βλέπουμε μία διάθεση από την μεριά των αντιεξουσιαστών να απεγκλωβιστούν από την περιοχή των Εξαρχείων και αυτό θα είναι πρόβλημα.

 

Πολύ καλύτερος ο καιρός αυτής της εβδομάδας με σαφώς καλύτερες θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι και τους 13 – 14 βαθμούς.

Ίσως σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη να έχουμε κάποια φαινόμενα αλλά θα είναι ασθενή και μικρής διάρκειας.

Ο καιρός αυτή την εβδομάδα σε γενικές γραμμές θα είναι καλός.

 

Με 40 ευρώ το αληθινό δέντρο του χρόνου τα Χριστούγεννα μου φαίνεται ότι θα αφήσουμε στην αποθήκη το ψεύτικο.

Βέβαια αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι όλοι εμείς που τόσα χρόνα στολίζαμε ένα ψεύτικο δέντρο και αποφασίζουμε να στολίσουμε ένα αληθινό θα πρέπει να αλλάξουμε και τα στολίδια αφού δεν μπορούμε να βάλουμε στο αληθινό αυτά που βάζαμε και στο ψεύτικο.

Λεπτομέρειες θα μου πείτε , που κάνουν όμως την διαφορά θα συμπληρώσω.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες την περίοδο των Χριστουγέννων όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι μας το πρώτο που κοιτάνε είναι το δέντρο μας.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για εμάς όταν πάμε σε άλλα σπίτια.

Δείξε μου το δέντρο σου για να καταλάβω το γούστο σου.

 

Με το σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” να μονοπωλεί φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνει φοβερά νούμερα δεν βλέπω να γίνεται το All Star Survivor που θα μαζέψει όλη την dream team για ένα σούπερ παιχνίδι επιβίωσης.

Η σκέψη του τούρκου παραγωγού ήταν καλή αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι το σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ”.

Οι “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” κάνουν τα νούμερα που έκανε το Survivor 1 με Ντάνο Αγγελόπουλο , Σπαλιάρα κ.τ.λ.π.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή εβδομάδα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης