ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τοπικές υπηρεσίες και φορείς συνεχίζουν από σήμερα τη συνεργασία τους για την εφαρμογή μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Προτεραιότητα θα δοθεί στα ΚΤΕΛ και Ταξί, γυμναστήρια και ιδρύματα. Το πρωί η Διεύθυνση Υγείας θα επιθεωρήσει το νέο λιμάνι ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει έντυπο με σχετικές οδηγίες. Στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης θα είναι κλειστά από σήμερα όλα τα ΚΑΠΗ ενώ αναβάλλονται σχολικές εκδρομές και συνέδρια. Το Σαββατοκύριακο δεν έγιναν καθόλου εκδηλώσεις συλλόγων. Απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων ζητά με ανακοίνωση του ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας.

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης ζητά χρήματα από το Υπουργείο για την ενίσχυση της νυχτερινής βάρδιας του προσωπικού σεκιούριτι. Εντός της εβδομάδας τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου εκλέγουν τον νέο Α’ Αντιπρόεδρο. Νέες πιέσεις ασκούνται στα σωματεία των συνταξιούχων να αποχωρίσουν από το γραφείο που χρησιμοποιούν στο ΕΥΚ. Την Πέμπτη η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπεξαίρεση στη σχολική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες.

 

Με απόφαση της διοίκησης του ΟΛΚ δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα «ορφανά» λιμάνια στο Δήμο Καβάλας: Καλαμίτσας, Ν. Καρβάλης, Καρνάγιου και Σφαγείων. Στο Νοσοκομείο τραυματίας οδηγός δικύκλου μετά από σύγκρουση με αδέσποτο σκύλο. Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας και Θάσου.

 

Ανακοινώσεις για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας από την Τάνια Ελευθεριάδου και το Δήμο Καβάλας. Νέα διοίκηση εξέλεξαν χθες τα μέλη του συλλόγου των Εβριτών. Μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία χρησιμοποιεί στη Χρυσούπολη ο Δήμος Νέστου. Το Σάββατο 21 Μαρτίου η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας του «Γυάλινου Κόσμου», παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

 

Αδικήθηκε από τη διαιτησία ο ΑΟΚ στη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου. Δεύτερη στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου στην Α2 η Ένωση. Σε μια εβδομάδα κρίσιμη γενική συνέλευση για να μην διαλυθεί ο ΝΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης