• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Πάσχα με αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού, «βαθύ κόκκινο» και αρκετούς ασθενείς στο Νοσοκομείο θα κάνει ο Ν. Καβάλας. Η γενικότερη κατάσταση στην περιοχή δεν βελτιώθηκε χθες. Ταυτόχρονα διαπιστώνεται και εμβολιαστική στασιμότητα λόγω ματαίωσης πολλών ραντεβού με Astrazeneca. Το εμβολιαστικό κέντρο με τα περισσότερα εμβόλια είναι το ΚΥ Θάσου, σε αυτό γίνονται εμβολιασμοί μόνο με εμβόλιο της Pfizer. Νέα βελτίωση παρουσία χθες η κατάσταση στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων.

 

Από τη Δευτέρα και κάθε απόγευμα και βράδυ πεζόδρομος η οδός Ε. Αντίστασης. Σε ιστοσελίδα των Αθηνών επιστολή για την μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη πλοίου στην Καβάλα για την Π.Υ. Λιμένα. Επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα κι αφού κινούνταν επικίνδυνα στην εθνική οδό Καβάλας- Δράμας. Διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών θεατρικής αγωγής του Ν. Καβάλας μέσω σχετικού βίντεο.

 

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης εκπροσώπησε το σύλλογο Λογιστών Καβάλας σε συνάντηση με τον Χρήστο Μέτιο. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του ώστε να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας έλαβε αποφάσεις για επικείμενα μικρομεσαία δημοτικά έργα. Ολοκληρώθηκε το έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου της Δ.Ε. Ορφανού. Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου με τα μέτρα που ισχύουν στην αγορά έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

 

Δωροεπιταγές σε οικονομικά αδύναμους πολίτες της Ενεργειακής Αιγαίου, μέσω της Π.Ε. Καβάλας και της Ιεράς Μητρόπολης. Μουσική εκδήλωση χθες το απόγευμα της Φιλαρμονικής του Δήμου με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

 

Μεγάλη νίκη του ΑΟΚ χθες στο Βόλο με σκορ 3-1. Νίκησαν Νέστος και Αετός Οφρυνίου.

 

Διαβάστε επίσης