• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Και η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για το Ν. Καβάλας και τον κορωνοϊό. Αυξήθηκαν στους 79 οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Μεταξύ αυτών Ρουμάνος τουρίστας που βρίσκονταν για διακοπές στη Θάσο! Νέα βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση εντός της Δομής. Αρκετά θετικά περιστατικά προέκυψαν χθες μέσω των τεστ που έγιναν στο Νοσοκομείο. Λιγότερα στα rapid τεστ στην κεντρική πλατεία. Χθες και προχθές εμβολιάστηκαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού περισσότεροι από 1.000 πολίτες του Ν. Καβάλας

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου επιπλέον πόροι για αγορά απαραίτητου εξοπλισμού στα Κέντρα Υγείας όλης της ΑΜΘ. Διαπαραταξιακές θα είναι οι προσλήψεις 10 εποχιακών εργατών στο Δήμο Καβάλας με αρμοδιότητα τα αντιπυρικά μέτρα. Υπογράφηκαν νέες συμβάσεις έργων που χρηματοδοτεί μέσω της Αναπτυξιακής Καβάλας το πρόγραμμα Leader. Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις – Εργατικού Κέντρου και ΠΑΜΕ- για την εργατική Πρωτομαγιά την ερχόμενη Τρίτη και την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Άγνωστοι μέσω τηλεφωνικής απάτης κατάφεραν και πήραν από τραπεζικό λογαριασμό γυναίκας κατοίκου Νομού Καβάλας, ποσό άνω των 17.000 ευρώ. Ανακοίνωση της Ενεργειακής Αιγαίου με την ευκαιρία της ημέρας για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Από την Τετάρτη 5 Μάη νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του Ν. Καβάλας. Λιγότερα δρομολόγια όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

 

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εορταστική δράση του Δήμου Καβάλας «Αγκαλιά Αλληλεγγύης». Δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων από την Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Ίδια δράση με διανομή τροφίμων και από τον συνοικιακό σύλλογο της Παναγίας.

 

Με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βόλο παίζει το μεσημέρι ο ΑΟΚ. Σε εξ αναβολής ματς ο Νέστος υποδέχεται σήμερα στη Χρυσούπολη την ομάδα του Ευόσμου.

Διαβάστε επίσης