ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Μετά το Πάσχα πρόκειται να αρχίσει η νέα τουριστική σεζόν για το Ν. Καβάλας. Σε αυτή την εκτίμηση συμφωνούν οι επαγγελματίες του κλάδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους. Περίπου το 30% των ξενοδοχείων στη Θάσο θα λειτουργήσει από τη Μεγάλη Παρασκευή. Σε μέτρια επίπεδα για το Πάσχα οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης. Οι πτήσεις εξωτερικού προς το αεροδρόμιο της Καβάλας αρχίζουν στο τέλος του Απρίλη.

 

Μετά το Πάσχα οι εργασίες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον της πλατείας Καπνεργάτη. Κανονικά θα εργαστεί τις ημέρες του Πάσχα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Μειωμένα και χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Μόνο ένα νέο κρούσμα στη Θάσο. Συνεχίστηκαν χθες οι συσκέψεις για την νέα αντιπυρική περίοδο. Εντός των ημερών στην ΠΕ Καβάλας και στο Δήμο Καβάλας. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Καβάλας έκαναν χθες εκπρόσωποι του συλλόγου δασκάλων. Ζητούν να μην ισχύει ότι προβλέπει ο νέος νόμος για μεταθέσεις και αποσπάσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

 

Ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή για την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία. Ο Γιάννης Πασχαλίδης έλαβε μέρος σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη, εξετάστηκαν θέματα των αγροτών του Νέστου. Επανήλθαν από χθες τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στην οδό Κολοκοτρώνη μιας και παντού τα έργα του φυσικού αερίου σταμάτησαν λόγω Μεγάλης Εβδομάδας. Με τους προέδρους των Υπεραστικών ΚΤΕΛ της ΑΜΘ συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Αντικείμενο της συζήτησης η αύξηση της τιμής των καυσίμων σε σχέση με τα μαθητικά δρομολόγια. Ο Κωνσταντίνος Κάρολος Παπαδόπουλος πιθανός νέος γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας.

 

Ο Αντιπεριφεριάρχης Αλέξης Πολίτης έκανε δώρο τάμπλετ σε 4 μαθητές δημοτικών σχολείων που διακρίθηκαν σε πρόσφατο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την επανάσταση του 1821. Στη Γρανάδα της Ισπανίας μέσω Erasmus το Γυμνάσιο Κεραμωτής. Ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θάσο θεατρικές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό τμήμα της ΔΗΚΕΘ.

 

Τρεις αναρτήσεις έκανε χθες ο Άλεξ Χατιντάτζη. Δηλώνει πίστη στην ομάδα και τον στόχο της. Μένει σε αυτήν και στη νέα περίοδο ενώ το εισιτήριο για το αυριανό ματς με την Καρδίτσα ορίστηκε στο 1 ευρώ!

Διαβάστε επίσης