ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στο τμήμα Τροχαίας Καβάλας κρατείται από χθες το βράδυ οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου ο οποίος νωρίτερα χθες το απόγευμα παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά τον ιερέα της Παναγίας. Το περιστατικό έγινε έξω από την εκκλησία, με αφορμή παρατήρηση του ιερέα επειδή από το αυτοκίνητο ακούγονταν δυνατά μουσική. Ο ιερέας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις στο Νοσοκομείο.

 

Έκτακτο οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές έκανε ο Δήμος Καβάλας στο ταμείο του. Δεν διαπιστώθηκε έλλειμμα, δήλωσε χθες ο Ηλίας Καλανταρίδης. Ζήτησε από τον Μάκη Παπαδόπουλο να ανακαλέσει το περιεχόμενο δελτίο τύπου του στο οποίο ισχυρίζονταν το αντίθετο. Ανακοινώσεις κατά της Δημάρχου και από τον Μάκη Παπαδόπουλο και από τον Θόδωρο Μουριάδη.

 

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης παρουσίασε ώριμα και εφικτά έργα που αφορούν τον νέο λιμάνι, το κεντρικό λιμάνι και το λιμάνι της Ιχθυόσκαλας. Συνεδρίασε χθες στο δημαρχείο η διαπαραταξιακή επιτροπή για τις εκλογές στο Δήμο Καβάλας. Ακυρώθηκε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκποίηση οικοπέδου στον Αμυγδαλεώνα. Την κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου προτείνει με άρθρο του ο Ξενοφώντας Κροκίδης.

 

Σήμερα το μεσημέρι ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του ΤΕΙ. Πρωί απόγευμα λειτουργεί σήμερα η αγορά. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν χθες ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ. Σε αργία δύο μηνών τέθηκε οριστικά από την Αποκεντρωμένη ο Κωστής Σιμιτσής.

 

Συνεχίζεται πρωί απόγευμα το πασχαλινό παζάρι των παιδιών του ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ της Δημωφέλεια. Την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Καπνεργάτη ανακοίνωσε χθες το ΕΥΚ. Τρόφιμα σε 70 οικογένειες που έχουν ανάγκη μοίρασε την Κυριακή η Χριστιανική Ένωση Καβάλας. Σε εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus που έγινε στην Καβάλα συμμετείχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Με την ομάδα των Τριγλίων θα παίξει στα μπαράζ ανόδου ο Νέστος. Φιλικό του ΑΟΚ το απόγευμα στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης