• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος υπέγραψε χθες την απόφαση έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών όρων για το έργο του νέου δρόμου από τη Δράμα έως το Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Φορέας του έργου είναι η Εγνατία Οδός, σύντομα η δημοπράτηση του. Άγνωστο το που βρίσκεται η μελέτη του υπόλοιπου τμήματος της ίδιας οδού, από το Σταυρό Αμυγδαλεώνα έως τον Άγιο Σίλα.

 

Σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα μεταφέρεται στο νέο λιμάνι η διαδικασία εκτελωνισμού προϊόντων που εισάγονται ή εξάγονται από την Καβάλα. Διαφωνούν οι εκτελωνιστές, χθες ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Δεν είναι σίγουρο ότι τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας είναι από χθες και για τρεις μήνες οι δημοτικές ενότητες Ελευθερούπολης και Παγγαίου. Η διεύθυνση Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας συνεχίζει τους ελέγχους στην αγορά για τη λειτουργία POS. Επέβαλε δύο πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν διέθεταν. Προβληματισμός στη ΝΟΔΕ Καβάλας για την επεισοδιακή κατάληξη που είχε η πετυχημένη ως προς την προσέλευση κόσμου εκδήλωση της Τετάρτης.

 

Ποσό 30 εκ ευρώ οφείλει στη ΔΕΗ η ΒΦΛ. Εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας που κατέρρευσε αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα. Λόγω δίκης αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών, τα μέτρα ασφαλείας χθες στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν έντονα. Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε η δήμαρχος, την συνόδευαν Ευαγγελία Δρακονάκη- Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Ο Άρης Βέρρος συνάντησε τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου ότι αδιαφορεί για τους νέους καβαλιώτες επιστήμονες. Αύριο το απόγευμα η πίτα του δήμου Καβάλας για τους εργαζόμενους του.

 

Βασιλόπιτα κόβουν το πρωί στη στρατιωτική λέσχη οι απόστρατοι αξιωματικοί. Στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου έκοψε βασιλόπιτα ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου. Αύριο το απόγευμα εκδήλωση του 6ου Λυκείου στο Αμφιθέατρο.

 

Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΚ ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Διαιτητής ο Γκουμαντζίδης από την Πέλλα. Πολύ κρίσιμο το αυριανό ματς της Energean, υποδέχεται στην Καλαμίτσα το Μαρούσι.

 

Διαβάστε επίσης