• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων που σήμερα θα πνέουν στο νησί της Θάσου, θα είναι μεγάλη η επιφυλακή των πυροσβεστικών δυνάμεων. Έκτακτη σύσκεψη χθες στο γραφείο Μαρκόπουλου, απαγορεύτηκε η κίνηση στους δασικούς δρόμους του νησιού. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στη Θάσο είναι από χθες – για προληπτικούς λόγους- πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης. Καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά κατοικία στις Κρηνίδες. Εξετάζονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες την φωτιά προκάλεσε ο 70χρονος συνταξιούχος που διέμενε στην κατοικία. Διενεργείται προανάκριση. Χθες το μεσημέρι ενημερώθηκαν για θέματα πυρασφάλειας οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.

 

Μήνυση κατά του Χρήστου Πριονίδη κατάθεσε ο Βασίλης Ξουλόγης. Αφορμή επεισόδιο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου την Τετάρτη το βράδυ. 100 λιγότεροι είναι οι μαθητές που θα φοιτήσουν τον Σεπτέμβρη στα δημοτικά σχολεία του Νομού. Είναι σα να έκλεισε ένα δημοτικό σχολείο, εκτιμά η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το δημοτικό σχολείο της Κηπούπολης αυτό με τους περισσότερους μαθητές στο Νομό Καβάλας. Λιγοστεύουν επικίνδυνα οι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Περιγιαλίου. Το δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη θα επαναλειτουργήσουν τα μηχανήματα της Π.Ε. Καβάλας που μετρούν την ατμοσφαιρική ρύπανση και βρίσκονται στο Διοικητήριο, στα Άσπρα Χώματα και στο Φρούριο.

 

Με αφορμή στοιχεία που δείχνουν αύξηση της τουριστικής κίνησης η Αναστασία Ιωσηφίδου εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση σε όσους έκαναν κριτική στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας. Σύντομη και ομόφωνες αποφάσεις η συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής. Το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει το βράδυ της Δευτέρας. Υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο θα είναι στις Περιφερειακές εκλογές ο Κώστας Αντωνιάδης. Δικό του ψηφοδέλτιο προσπαθεί να φτιάξει ο Μιχάλης Αμοιρίδης. Αυξημένη ήταν χθες το μεσημέρι η κίνηση στο λιμάνι, πολλοί ταξίδεψαν στη Θάσο. Δύο υποθέσεις ναρκωτικών απασχόλησαν χθες και προχθές Λιμεναρχείο και Αστυνομική Διεύθυνση.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες εκπρόσωποι ομάδες φοιτητών πανεπιστημίου της Βενετίας, βαδίζουν στην αρχαία Εγνατία οδό. Η ΕΡΑ Καβάλας χορηγός επικοινωνίας στον φετινό νυχτερινό αγώνα δρόμου. Αύριο βράδυ στους Φιλίππους μεγάλη συναυλία Ξαρχάκου- Πρωτοψάλτη.

 

Ο Σέρβος Λούκα Μίτροβιτς θα είναι ο ξένος στην ομάδα της Ένωσης. Παίζει πλέϊμεϊκερ κι είναι 22 ετών. Ο Παναγιώτης Τσάμης του Αστέρα κλήθηκε στην εθνική ομάδα μπάσκετ Κ-16. Σίγουρη είναι η συνεργασία του ΑΟΚ με τον τερματοφύλακα Σπύρο Βρονταρά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης