• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΗ 2018

Η προετοιμασία του συλλαλητηρίου για τα διόδια την Τρίτη συζητήθηκε αναλυτικά στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Οι Κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν συμμετοχή και συμπαράσταση, αφήνουν να εννοηθεί ότι η προσφυγή του Δήμου Καβάλας στο ΣτΕ μπορεί και να ακυρώσει το έργο. Παράπονα της Δημάρχου προς τους εκπαιδευτικούς, επειδή δείχνουν απρόθυμοι να απεργήσουν την Τρίτη ώστε να κλείσουν τα σχολεία. Μάλλον την ερχόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί στο ΣτΕ η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής.

 

Για τα θέματα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ επισκέπτεται τη Δευτέρα την Καβάλα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης. Ο Γιάννης Χαλεπιάδης εξελέγη χθες νέος πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ. Σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε στο Τριμελές κάτοικος Θάσου επειδή έκανε συκοφαντική ανάρτηση στο Facebook. Λίγες είναι οι ελπίδες να αποκτήσει Γαλάζια Σημαία η ακτή της Ραψάνης. Λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ταξιδεύουν αύριο στην Αθήνα, μεταφέροντας οπαδούς των ομάδων του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Fraport και τοπικοί φορείς συμφώνησαν να αναζητήσουν αεροπορική εταιρία που θα συνδέσει όλο το χρόνο την Καβάλα με τη Γερμανία.

 

Πραγματοποιούνται την Κυριακή εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ Καβάλας. Με τον πρόεδρο της HELEXPO συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης, ζήτησε τη βοήθεια του για την αξιοποίηση του εκθεσιακού κέντρου της Ν. Καρβάλης. Συνεδριάζει αύριο στο Επιμελητήριο το διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηρίου ΑΜΘ.  Το Καλοκαίρι του 2019 στη γραμμή της Κεραμωτής θα προστεθούν 4 ακόμη φέρι μποτ. Διαμαρτυρία έξω από το Διοικητήριο πραγματοποιούν το μεσημέρι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.

 

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί αύριο η ομάδα του Επιμελητηρίου. Στις 12 αύριο το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη η τελετή έναρξης της 3ης γιορτής μαθητικού θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ. Την Τετάρτη 23 Μάη γενική συνέλευση και εκλογές του σωματείου Μέριμνα του Παιδιού. Περίπατο στο δρόμο του νερού οργανώνει την Κυριακή το πρωί ο σύλλογος κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Την Τετάρτη 23 Μάη το επόμενο ματς του ΑΟΚ για το κύπελλο των ερασιτεχνών. Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα παίξουν φιλικό με την ομάδα φίλων του Θόδωρου Ζαγοράκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

 

Διαβάστε επίσης