ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Χωρίς την παρουσία της παράταξης της κ. Τσανάκα και με επιφυλάξεις άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ορίστηκαν χθες οι αντιπρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων νομικών προσώπων- δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Καβάλας. Πιο αυστηρός ο Δήμος στο έργο των οπτικών ινών επειδή χθες προκλήθηκαν δύο βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης. Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την αυτονομία του ΚΕΘΕΑ. Απόψεις υπέρ της επένδυσης του χρυσού στη Θράκη από την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου.

 

Λευκή νύχτα το βράδυ στην αγορά της Ελευθερούπολης. Τελευταία μέρα λειτουργίας της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες. Σε επέμβαση στο γόνατο του δεξιού της ποδιού υποβλήθηκε η Δήμητρα Τσανάκα που από σήμερα αρχίζει διαδικασία αποκατάστασης. Προσωρινά απλήρωτο το προσωπικό του ΕΣΠΑ των δημοτικών παιδικών σταθμών. Πιθανές εκδηλώσεις στην αγορά για την Black Friday στο τέλος Νοέμβρη.

 

Ορίστηκαν οι αρμοδιότητες προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΛΚ. Διαμαρτυρίες επιβατών φέρι μποτ επειδή το ταξίδι από το Λιμένα στην Κεραμωτή διαρκεί 1 ώρα! Πετυχημένη εκδήλωση του Ιατρικού συλλόγου στην Ελευθερούπολη για τα εμβόλια. Εκδήλωση για τη νεανική επιχειρηματικότητα θα κάνει στις 18 Οκτώβρη ο όμιλος «Καβάλα Μπροστά». Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ και του συλλόγου ΚΕΘΕΑ Κιβωτός. Την ερχόμενη εβδομάδα η αποκατάσταση της βλάβης στην μηχανή του υδροπτέρυγου.

 

Αύριο το απόγευμα αγιασμός στο σύλλογο Αγίας Παρασκευής. Αρχίζουν σήμερα στα σχολεία οι 3ημερες εκδηλώσεις για το Μακεδονικό Αγώνα. Τη  Δευτέρα εκδήλωση στο κέντρο της πόλης για την Παγκόσμια Μέρα Λευκού Μπαστουνιού. 15 Δεκέμβρη εκλογές στα τμήματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Επίσκεψη μιας μέρας στο Παρίσι έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας αναλαμβάνει να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη φετινή προσπάθεια του ΑΟΚ. Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί το πρωί για την Αθήνα όπου αύριο αντιμετωπίζει τον Ασπρόπυργο. Την Κυριακή το απόγευμα το πρώτο εντός έδρας ματς της Ένωσης με το Λαγκαδά.

Διαβάστε επίσης