ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης ανακοίνωσε χθες ότι 80 ακόμη προτάσεις προερχόμενες από την ΑΜΘ εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη στήριξη τουριστικών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες από τις 80 επιπλέον προτάσεις αφορούν ιδιώτες του Νομού Καβάλας.

 

Απεργία και συγκέντρωση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας το πρωί για τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης του Νομού. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα θα συζητηθεί η ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου με αρμοδιότητα το λιμανάκι των Σφαγείων. Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Κελαϊδάκης χαρακτήρισε «φωτογραφικό» διαγωνισμό του Δήμου Καβάλας για την προμήθεια φυτικού υλικού. Τη Δευτέρα το απόγευμα σε εκδήλωση στο Ιμαρέτ θα μιλήσει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ. Την ίδια ώρα και μέρα στον Γαλαξία εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας.

 

Πρόταση του Βαγγέλη Παππά για τη μείωση των δαπανών της ΔΕΥΑΚ στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τα απαραίτητα αθλητικά έργα. Αύριο στην Καβάλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Περιοδεία του Κώστα Κατσιμίγα σε ΟΛΚ και Νοσοκομείο. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη.

 

Τις επόμενες ημέρες η διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Γιορτή για το πρόγραμμα Erasmus έγινε χθες στο ΤΕΙ. Την Τετάρτη εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη για τον αυτισμό. Ρεσιτάλ κιθάρας στην Παλιά Μουσική σήμερα το βράδυ με τον Νίκο Ζάρκο.

 

Το πρωί στη συνοικία του Βύρωνα εκδήλωση για τον αθλητή στίβου Τάκη Χατζηγρηγορίου, το όνομα του οποίου θα δοθεί σε πάροδο της οδού Περγάμου. Μεγάλο το ενδιαφέρον των φίλων του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στην Ξάνθη. Την Κυριακή – από το πρωί ως το απόγευμα – στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας διεθνείς αγώνες καράτε, τους οργανώνει το τμήμα καράτε του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης