• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ 2023

Ξαναρχίζουν σήμερα τα έργα συντήρησης στην παραλία της Καλαμίτσας. Διακόπηκαν χθες λόγω καταγγελίας. Ο Δήμος Καβάλας έδωσε εξηγήσεις στην Αστυνομία δηλώνοντας ταυτόχρονα πρόθεση να συνεχίσει ότι άρχισε την περασμένη Δευτέρα. Οι εργασίες δεν χρειάζονται οικοδομική άδεια, δήλωσαν ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Μάριος Παπαράλλης. Η επώνυμη καταγγελία για τις εργασίες έγινε χθες το πρωί. Προς το παρόν αυτές αφορούν συντήρηση των αποδυτηρίων και απομάκρυνση της άμμου από κοινόχρηστους χώρους.

 

Κριτική στο αρμόδιο Υπουργείο για τη μη έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων De Minimis στους αγρότες του Δήμου Παγγαίου έκανε στη χθεσινή συνέντευξη του στην Πρωινή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σχολίασε αρνητικά τη μη σωστή προετοιμασία της υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού, λάθος που «χρέωσε» στην προηγούμενη διοίκηση του ΟΛΚ. Το απόγευμα μιλά στην κεντρική πλατεία ο Αλέξης Τσίπρας. Θα υπάρξουν κυκλοφοριακές αλλαγές και ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Την Κυριακή το απόγευμα θα γίνει τελικά η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα. Λειτουργεί από χθες το εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κονσουλίδη. Στην αγορά περιόδευσε χθες ο Λεωνίδας Παππάς. Αγιασμό στο γραφείο της κάνει το απόγευμα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ειρήνη Βρανά.

 

Πληρώνονται σήμερα τις αποζημιώσεις De Minimis οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου. Συμπλοκή μεταξύ νεαρών αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Τούζλα. Ένας ελαφρά τραυματίας, μία σύλληψη. Στην Καβάλα σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Riviera. Περισσότεροι από 1.100 οι επιβάτες του. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης ανακοίνωσε λύση στο πρόβλημα φερτών υλικών στο αλιευτικό καταφύγιο Ορφανού. Διαμαρτυρία του σωματείου των δημοτικών υπαλλήλων για μη έγκαιρη πληρωμή εργαζόμενων στο Δήμο Νέστου. 12 εγκαταλειμμένα οχήματα και 8 μοτοσυκλέτες απομάκρυνε από τους δρόμους της πόλης ο Δήμος Καβάλας. Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης ο κανονισμός στάθμευσης της Παναγίας. Έκτακτο δρομολόγιο από Καβάλα προς Μυτιλήνη θα κάνει την Κυριακή το πρωί το πλοίο Νήσος Σάμος.

 

Πανελλήνια πρωτιά σε λογοτεχνικό διαγωνισμό για μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις μουσικές εκδηλώσεις της χορωδίας ΣυνΩΔΗπόροι σήμερα και αύριο στη Μεγάλη Λέσχη. Αύριο στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας η γνωστή χορωδιακή συνάντηση του συλλόγου των Φίλων της Μουσικής. Πρόσκληση σε εθελοντές απευθύνει το ΔΗΠΕΘΕ λόγω του Φεστιβάλ των Φιλίππων.

 

Ανακοινώθηκε χθες βράδυ η συμμετοχή στη διοίκηση του ΑΟΚ και του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Γιάννη Διαμαντίδη. Ο διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας πρώτη φορά 4ος διαιτητής σε αγώνα σούπερ λιγκ.

Διαβάστε επίσης