ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Με εξόρμηση του στο κέντρο της πόλης το σωματείο των Καφεζυθοπωλών ξεκίνησε χθες την προβολή της κινητοποίησης την προσεχή Τρίτη, μέρα κατά την οποία η εστίαση δεν θα λειτουργήσει σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει προθυμία συμμετοχής και στην απεργιακή συγκέντρωση, κλειστές την Τρίτη θα είναι επίσης ταβέρνες και ψητοπωλεία. Συμπαραστέκεται ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά την Τρίτη η αγορά θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Δύο ακόμη εισαγωγές ασθενών στην ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου, η οποία γέμισε. Λιγότεροι οι ασθενείς στην κλινική. Μικρή αλλά δεδομένη η αύξηση στην εμβολιαστική διαδικασία, αφορά την πρώτη και τρίτη δόση των εμβολίων.

 

Με δύο δρομολόγια από και προς Κεραμωτή η εταιρία «Φιλιάγκος» «έσπασε» τη χθεσινή απεργία των ναυτεργατών. Συμμετοχή του Νίκου Παναγιωτόπουλου σε συνέδριο για το μεταναστευτικό στην Εσθονία. Τρία έργα της ΔΕΥΑΚ σιγουρεύτηκαν κι ανακοινώθηκαν χθες από το Μακάριο Λαζαρίδη. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας παραβρέθηκαν στην ομιλία Τσίπρα στην Κομοτηνή. Το απόγευμα στο ΝΟΚ ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, την ερχόμενη εβδομάδα στην Καβάλα και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε διαπραγματεύσεις με την Εθνική τράπεζα βρίσκεται η εταιρία του Βιοτεχνικού Πάρκου προκειμένου να υπάρξει συμφωνία αποπληρωμής του δανείου που είναι σε εκκρεμότητα, να μην ακυρωθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού.

 

Λιγότερες οι θέσεις του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους του Νομού Καβάλας. Η Περιφέρεια ΑΜΘ μετέχει με περίπτερο στην έκθεση Philoxenia που άρχισε χθες. Την Κυριακή και με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης θεμελιώνεται πνευματικό κέντρο στο Νέο Ζυγό. Μέσω προγράμματος Erasmus το 24ο δημοτικό σχολείο βρέθηκε στην Κροατία. Αρχίζουν το απόγευμα στη Μ. Λέσχη οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ CosmoClassical Που είναι αφιερωμένο στον Γιάννη Παπαϊωάννου.

 

Απολογείται σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή ο ΑΟΚ, αναμένει παρέμβαση της SL2 για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα.

Διαβάστε επίσης