• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν η χθεσινή συνάντηση διευθυντή εταιρίας της ΒΦΛ με εκπροσώπους των κατοίκων της Νέας Καρβάλης. Η ΒΦΛ διαβεβαιώνει ότι το εργοστάσιο λειτουργεί καλά, παραδέχεται και τις οσμές αλλά σημειώνει ότι είναι εντελώς ακίνδυνες. Ο Δήμος Καβάλας θα αγοράσει άμεσα τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον έλεγχο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Την Τετάρτη έγινε έκτακτος έλεγχος στο εργοστάσιο από υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας.

Άγνωστοι δράστες προσπάθησαν χθες το απόγευμα να ξηλώσουν συρματένια περίφραξη, στον εξωτερικό τοίχο του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Τμήμα του πεζοδρομίου πάνω από το οποίο κρέμονται τα σύρματα, αποκλείστηκε από τους πεζούς με ενέργεια του Δήμου. Στατιστικά στοιχεία διανυκτερεύσεων για τους 3 πρώτους μήνες του έτους έδωσαν στη δημοσιότητα οι ξενοδόχοι. Οι κρατήσεις παρουσιάζουν μικρή αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Άγονος θα είναι ο σημερινός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην Ελευθερούπολη, για τον οποίο η ΛΑ.Ε. Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία χθες. Στο Δήμο Νέστου συγκροτήθηκε η επιτροπή επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόστιμα της Δ. Εμπορίου σε κρεοπωλείο σούπερ μάρκετ και καφετέρια. Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε συμπολίτη στην Περιμετρική την Τετάρτη το απόγευμα. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε τουαλέτες του 6ου Γυμνασίου. Αυτές επιδιορθώνονται από το Δήμο Καβάλας. Κριτική του Μάκη Παπαδόπουλου στη Δήμαρχο για τα θέματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Εκρηκτικός μηχανισμός που άγνωστοι τοποθέτησαν στα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία, δεν εξερράγη το βράδυ της Τετάρτης. Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Στέφανο είχε ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Έξι χορωδίες θα λάβουν μέρος στη φετινή συνάντηση που οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής τον Μάη. Στις 24 Απριλίου το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας βραβεύεται στην Αθήνα. Την Παρασκευή 20 Απριλίου παρουσιάζεται στην πόλη μας το νέο βιβλίο της Ελευθερίας Χατζοπούλου.

Πρώτες επαφές στον ΑΟΚ για τη διοίκηση της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Κυριακή ολοκληρώνονται οι προπονήσεις αθλητών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο κολυμβητήριο, οι οποίες έγιναν τις ημέρες πριν και μετά το Πάσχα. Άρχισε χθες το τουρνουά ακαδημιών «Φιλίππεια» στις Κρηνίδες.

 

Διαβάστε επίσης