• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Ρεκόρ κρουσμάτων για την ΠΕ Καβάλας. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 89, ένα εκ των οποίων αφορά τη Θάσο. Πολλά θα είναι τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν και σήμερα. Δύσκολη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο όπου 57 άτομα νοσηλεύονται στην κλινική και 11 στη ΜΕΘ Covid. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι γιατροί. Μέτρα στήριξης ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος. Προχθές Τετάρτη 3 ήταν τελικά οι θάνατοι Καβαλιωτών από τη νόσο! Ανακοίνωση του Μητροπολίτη Στέφανου για αποφάσεις που εφαρμόζονται ώστε να είναι ασφαλής η λειτουργία των ιερών ναών.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής επενέβησαν χθες βράδυ σε φωτιά σε δασική περιοχή πάνω από την Τόσκα. Δύο υπουργοί υπέγραψαν μία ακόμη απόφαση για τους συμψηφισμούς της απλήρωτης επιδότησης εργασίας στην ΑΜΘ. Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στηρίζει το αίτημα αναβολής έναρξης του προγράμματος «Εξοικονομώ». Μέτρα που αφορούν την περίοδο της καραντίνας ανακοίνωσε και το Λιμεναρχείο Καβάλας.

Ένα ακόμη αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από την Κύπρο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι σφοδρότερο του πρώτου, δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Καβάλας με αφορμή δηλώσεις Λαζαρίδη για τη λειτουργία του ΕΣΥ. Ο Δήμος Καβάλας φύτεψε λουλούδια κι έκανε πιο όμορφη την κεντρική πλατεία. Καινούργιο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Θάσου.

Δωρεά ολόσωμων στολών προστασίας από τον κορωνοϊό της ΕΛΒΕ στο Κωνστάντειο γηροκομείο. Δωρεά λιπασμάτων της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην ιερά μονή Θεσσαλιώτιδος. Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών σκοπεύει να επανεκδώσει το πολιτιστικό περιοδικό Υπόστεγο. Γρήγορα τεστ στον κορωνοϊό κάνει και η «Αφιντέα» Καβάλας. Πανελλήνια διάκριση για μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης.

Διαβάστε επίσης