• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Νέα τραγωδία με θύματα παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε χθες το πρωί στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 6 νοσηλεύονται τραυματίες στο Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας ο Πακιστανός διακινητής διέφυγε πεζός. Το περιστατικό έγινε σε σύγκρουση του επιβατικού αυτοκινήτου με τους μετανάστες με φορτηγό που είχε ανατραπεί στην οδό.

 

4 υποψηφίους δημάρχους στους ισάριθμους δήμους του Νομού Καβάλας θα ανακοινώσει την Τετάρτη το ΚΚΕ. Παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω του συμπολίτη δικηγόρου Μανώλη Βονικάκη θα δηλώσει το πρωί στην Εισαγγελία η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου Ίσα. Σήμερα η δίκη για τα Καλοκαιρινά γεγονότα στο έργο του αγωγού ΤΑΡ. Στην Αθήνα την Δευτέρα η Δήμαρχος, συναντά τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Συζητά με την ΕΤΑΔ ο Δήμος Καβάλας αλλά για την περίπτωση του Διόνυσου. Δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα των πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Απογοητευμένοι οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών.

 

Νέα διοίκηση για το σωματείο σχολικών τροχονόμων των Δήμων Καβάλας και Νέστου. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για το θεσμό του οικογενειακού γιατρού. Κριτική και προτάσεις από τον Μάκη Παπαδόπουλο για το κόστος και το περιεχόμενο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Πέντε θα είναι οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι το 2019. Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και τρεις απόπειρες που έγιναν στην πόλη μας. Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης κατέσχεσε 45 κιλά χασίς και 207 γραμμάρια κοκαΐνης. Συνελήφθησαν δύο άτομα.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση- παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κούτρα. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα των Παραμυθάδων πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα του ιερού ναού Τιμίου Σταυρού. Αύριο βράδυ ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά στη Μυροβόλο Άνοιξη. Το βράδυ του Σαββάτου παραδοσιακό γλέντι του συλλόγου Νεάπολις στην ταβέρνα «Κυρά Βαγγελιώ».

 

Ο διαιτητής Τσοπουλίδης από τη Ξάνθη σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη. Δικαιώθηκε στην ΕΠΟ ο Βρασίδας Νέας Περάμου, του επιστρέφονται 6 βαθμοί στη βαθμολογία της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. Χωρίς Κουμλέλη Καμάρα η Energean Kavala BC ταξιδεύει αύριο στη μακρινή Κω.

Διαβάστε επίσης