• 25 Απριλίου 2024,

Διέφυγε ο Πακιστανός διακινητής!

 Διέφυγε ο Πακιστανός διακινητής!

Ένα ακόμη πολύνεκρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Το επιβατικό αυτοκίνητο με 10 επιβάτες (9 μετανάστες- 1 διακινητής οδηγός) έπεσε πάνω σε φορτηγό. Το μεγάλο όχημα είχε ανατραπεί στο οδόστρωμα πριν από λίγες ώρες. Ο δρόμος ήταν κλειστός (ρεύμα προς Ξάνθη). Δυστυχώς το όχημα των παράτυπων μεταναστών δεν έδωσε σημασία στη σήμανση. Συνέχισε κανονικά την πορεία του με το προαναφερθέν αποτέλεσμα.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και κάηκαν αφού αμέσως μετά τη σύγκρουση το επιβατικό αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι τραυματίες είναι 6, όσοι είχαν ανάγκη περίθαλψης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Κάποιοι από αυτούς είχαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο. Από προσωπικό του ΕΚΑΒ. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα της Π.Υ. Ένα από την Καβάλα κι ένα ακόμη από τη Χρυσούπολη. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας ο Πακιστανός διακινητής και οδηγός του αυτοκινήτου διέφυγε. Το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Αθήνας και ιδιοκτήτη αλλοδαπό, ο οποίος εμφανίζεται να διαμένει στην πρωτεύουσα.

Τους τελευταίους μήνες στην Εγνατία οδό στα όρια του Νομού Καβάλας αυτά τα τροχαία κατάντησαν ενοχλητική συνήθεια. Υπάρχουν εξίσου τραγικές ιστορίες και περιστατικά που έγιναν στην περιοχή μας το Φθινόπωρο και το Καλοκαίρι. Όλα με αρκετά θύματα.

 

Διαβάστε επίσης