• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μαραθώνια και γεμάτη εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ αφού άργησαν να σταλούν οι εισηγήσεις. Κατά πλειοψηφία η απόφαση υπέρ των έργων Σταθάκη. Κατά πλειοψηφία επιστολή στον Πρωθυπουργό κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια. Συζητήθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα στην ακτή της Καλαμίτσας.

 

Δεν ανησυχεί το ΤΕΙ για τη «βιωσιμότητα» της συμφωνίας του με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. 22 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ετοιμάζεται να κάνει ο Δήμος Νέστου. Χώρους στάθμευσης για την εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης αναζητά σε όλο το νησί ο Δήμος Θάσου. Καταργείται ο χώρος στάθμευσης στη νότια είσοδο του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Στη Δήμαρχο οι οικοπεδούχοι του Περιγιαλίου για θέματα που αφορούν την εισφορά σε χρήμα.

 

Με νέα προκήρυξη της η 4η Υγειονομική Περιφέρεια ζητά να καλυφθούν 6 θέσεις γιατρών προκειμένου να λειτουργήσει ΤΟΜΥ στην ανατολική πλευρά της πόλης. Πρώτη φορά έφθασε χθες στο λιμάνι το επιβατικό πλοίο «Διαγόρας». Τουλάχιστον 6 μήνες θα διακοπούν τα έργα στα διόδια της Παράκαμψης. Τυχερό λαϊκό λαχείο που κερδίζει 100.000 ευρώ πουλήθηκε από πρακτορείο του Αμυγδαλεώνα. Εθελοντικός καθαρισμός στη Ραψάνη στις 28 Ιουνίου. Δωρεά υπολογιστών από τη Νυρεμβέργη θα παραλάβει ο Δήμος Καβάλας. Αύριο και μεθαύριο στην Παλιά Καβάλα το καθιερωμένο εναλλακτικό φεστιβάλ. Τη διοίκηση του σωματείου Καφεζυθοπωλών συναντά ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

 

Σήμερα το βράδυ στην αρχαία αγορά της Θάσου θεατρική παράσταση από το δικηγορικό σύλλογο Πάφου. Γιορτή για τον πατέρα και την μητέρα το απόγευμα στο ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά. Αύριο λαϊκό γλέντι στην ίδια συνοικία. Την Κυριακή καθαρισμός του δάσους της Παναγούδας. Το βράδυ της Κυριακής μουσική εκδήλωση στο Ζέφυρο.

 

Έτοιμη φέρεται να είναι διοικητική πρόταση για τον ΑΟΚ, με ταυτόχρονη συμμετοχή των παραγόντων στις εκλογές του ερασιτέχνη την ερχόμενη εβδομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης