• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Το λιμάνι της Καβάλας χάνει ένα από τα πέντε επιδοτούμενα δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η σχετική απόφαση του ΣΑΣ επιδιώκεται να εφαρμοστεί από τα Χριστούγεννα κι ευνοεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Αυτή η εξέλιξη είχε να συμβεί από το 2014 ενώ το ένα δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς τα νησιά φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και στην Καλοκαιρινή περίοδο. Ρόλο στην αλλαγή φαίνεται να έπαιξε η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου. Επικριτική ανακοίνωση για το θέμα, την Κυβέρνηση και τον ΟΛΚ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Απολογείται το πρωί στον ανακριτή ο 49χρονος δράστης της δολοφονίας την περασμένη Κυριακή, του ιδιοκτήτη καντίνας κοντά στις Κρηνίδες. Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων μεταναστών στο «Ασημακοπούλου» επισκέφθηκε χθες ο Κώστας Αντωνιάδης. Ειδική συνεδρίαση το απόγευμα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Συνεχίζονται δεύτερη και τελευταία μέρα σήμερα οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο. Το βράδυ τα αποτελέσματα. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε χθες ότι τον Φεβρουάριο στην πόλη μας θα γίνει συνάντηση των Πρωθυπουργών Ελλάδας- Βουλγαρίας.

 

Μαθητές δημοτικών σχολείων της Καβάλας θα υλοποιήσουν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μέσω του οποίου υιοθετούν και κάνουν πιο όμορφους δημόσιους χώρους. Μετά από αρκετά χρόνια πληρώθηκαν στην ώρα τους τον μισθό του Οκτώβρη οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. Δυσφορία της ΝΟΔΕ Καβάλας επειδή πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας δεν θα είναι Καβαλιώτης.

 

Το πρωί στο Όσκαρ εκδήλωση του Δήμου Καβάλας και της Δευτεροβάθμιας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Την Κυριακή στη Νέα Καρβάλη εκδήλωση της Στέγης Πολιτισμού ώστε να καθιερωθεί η 17η Νοέμβρη ημέρα γιορτής και μνήμης για την ίδρυση του χωριού.

 

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΟΚ στον κόσμο για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα. Αύριο το μεσημέρι στο Οφρύνιο το μεγάλο ντέρμπι του Αετού με το Νέστο. Το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμίτσα η Ένωση υποδέχεται την ομάδα της Γέφυρας.

 

Διαβάστε επίσης