• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Τα πλευρικά και μετωπικά διόδια στον κόμβο του νέου λιμανιού και στην Παράκαμψη θα συζητήσουν το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι τοπικών φορέων σε σύσκεψη στο γραφείο του Κώστα Αντωνιάδη. Την ίδια μέρα υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν τα έργα ώστε να ανοίξει η ανατολική είσοδος της πόλης που είναι κλειστή από το Καλοκαίρι. Νέος σχεδιασμός χωρίς ως τώρα αποφάσεις για τα διόδια στην Παράκαμψη, απόφαση θα λάβουν από κοινού Υπουργείο και Εγνατία Οδός.

 

Την Τρίτη το μεσημέρι Τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση για τη ΒΦΛ. Απειλητικά τηλεφωνήματα για τον ίδιο και την οικογένεια του δέχεται ο Μακάριος Λαζαρίδης. Καταδικάζει το γεγονός ο πρόεδρος του σωματείου της ΒΦΛ, αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ανάμιξη συναδέλφων του. Επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη τα ξημερώματα στην οδό Φιλίππου, ζημιές και σε παρκαρισμένα στο σημείο οχήματα. Δύο ελαφρά τραυματίες σε σύγκρουση επιβατικών χθες το πρωί στη Νέα Πέραμο.

 

Ενθαρρυντικό αποτέλεσμα στη συνάντηση Μουριάδη με τον επικεφαλής της ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα. Σήμερα ο Δήμαρχος συναντά το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Συναντήσεις σε τρία υπουργεία για τον Γιάννη Πασχαλίδη. Αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο Νοσοκομείο σήμερα ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Κλειστά λόγω διακοπής ρεύματος και κρύο τα σχολεία σε Νικήσιανη – Γεωργιανή. Βασιλόπιτα έκοψε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Το πρωί βασιλόπιτα στο ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου τραγουδά σε κατάστημα της πόλης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Αύριο το μεσημέρι η βασιλόπιτα των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Την Κυριακή το μεσημέρι βασιλόπιτα για το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

 

Από σήμερα ως την Κυριακή στο κολυμβητήριο το τουρνουά κολύμβησης «Απόστολος Παύλος». Χωρίς εισιτήριο οι μαθητές στο αυριανό ματς του ΑΟΚ με τον Ασπρόπυργο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης