ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΗ 2019

Η περιβόητη Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου, στην ιδιοκτησία της οποίας είναι η Καλαμίτσα και το παλιό δικαστήριο, ετοιμάζεται να κάνει έργο συντήρησης στο κτίριο της παλιάς Μεραρχίας. Περιμετρικά του κτιρίου μπήκαν σκαλωσιές. Η παλιά Μεραρχία απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο έχει έκθεση επικινδύνου κι είναι άδεια από τον Γενάρη του 2017.

 

Αγιασμό έκαναν χθες το βράδυ στα εκλογικά τους κέντρα ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Το βράδυ της Τρίτης στην παραλία η κεντρική ομιλία του Μάκη Παπαδόπουλου. Στο Δασαρχείο έκανε επίσκεψη ο Βαγγέλης Παππάς. Συνάντηση με τη διοίκηση του ΤΕΕ ΑΜ είχε η Δήμαρχος, συμφώνησε σε ενέργειες ώστε να εκδίδονται πιο γρήγορα οι οικοδομικές άδειες. Δήλωση του Αρχέλαου Γρανά με κριτική στον Θόδωρο Μαρκόπουλο για το περιεχόμενο πρόσφατης συνέντευξης του.

 

Παράταση ως τον Οκτώβρη έδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο αρδευτικό έργο της δυτικές πεδιάδας Νέστου. Ταχύτατα η Π.Υ. Ελευθερούπολης έσβησε φωτιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση κοντά στην Κάρυανη. Αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Παύλο η κηδεία της Αγγελικής Κιουρτσή Μιχαλοπούλου που πέθανε χθες σε ηλικία 77 ετών. Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε τον Μάρτιο στο Πουλίδειο γηροκομείο. Σε έκθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας συμμετείχε το Επιμελητήριο.

 

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα μουσεία του Δήμου Καβάλας λόγω της παγκόσμιας μέρας μουσείων. Από σήμερα ως και την Κυριακή εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων. Παρουσιάζεται αύριο βράδυ στο Δ. Ωδείο το βιβλίο «Άγριες Ανεμώνες» της Ευαγγελίας Γιάννου.

 

Σε σύσκεψη στην ΕΠΟ για τη νέα Γ’ Εθνική κλήθηκε να λάβει μέρος ο ΑΟΚ. Αύριο το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Απόλλωνα Πάτρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης