• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Υπογράφηκε χθες μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη και του ανάδοχου Βασίλη Στυλιανίδη η σύμβαση για το έργο της ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου. Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα με αποξηλώσεις καθισμάτων και σκηνής. Προθεσμία ολοκλήρωσης ως το Καλοκαίρι του 2025. Ικανοποιημένος δήλωσε ο κ. Αλέξης Πολίτης. Οι παρεμβάσεις αφορούν και εξωτερικά το Αμφιθέατρο, η όψη του οποίου θα είναι ίδια με αυτή του Διοικητηρίου. Το έργο μελετήθηκε και ωρίμασε με δουλειά του προσωπικού της Τεχνικής υπηρεσίας της ΠΕ Καβάλας.

 

Τους 4 βουλευτές θέλουν να συναντήσουν τη Δευτέρα οι τοπικοί φορείς που διαμαρτύρονται και διαφωνούν με το φορολογικό νομοσχέδιο. Στις 5 το απόγευμα στο Δ. Κήπο η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και το Εργατικό Κέντρο. Λόγω ακαταλληλότητας απαγορεύεται η πόση του νερού της ύδρευσης στον οικισμό Γλυκάδι της Θάσου. Εντελώς συμπτωματικά αποδείχθηκε ότι το συγκεκριμένο νερό δεν χλωριώνονταν. Από την προσεχή Δευτέρα το ταχυδρομικό κατάστημα στην Καβάλα θα λειτουργεί από τις 7.30 το πρωί ως τις 8.30 το απόγευμα. Εγκαταστάθηκαν μέσα και έξω από αυτό τα δύο γραμματοκιβώτια που δέχονται ήδη γράμματα μικρών για τον Άη Βασίλη.

 

Άρχισε χθες η αποχή των δικηγόρων από όλες τις δίκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Οι τελωνειακοί υπάλληλοι της Καβάλας συγκεντρώνουν υλική βοήθεια για σχολεία σε χωριά της Λάρισας και του Έβρου. Συνεχίζεται το έργο κατασκευής παιδικών χαρών στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα και στο Νέο Ζυγό. Οι Ιατρικοί Σύλλογοι της ΑΜΘ δηλώνουν μία ακόμη φορά την ανησυχία τους για τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων στους 5 Νομούς. Μάλλον στο Εκθεσιακό Κέντρο η ορκωμοσία του Δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Πιθανή ημερομηνία η 11η του Δεκέμβρη. Ως το τέλος του μήνα η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα να μην διαλυθεί η Δημωφέλεια. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε μάλλον ελαφρά σε τροχαίο χθες το απόγευμα στο Ελαιοχώρι. Κλιμάκιο των Ενόπλων Δυνάμεων εξουδετέρωσε νάρκη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου σε παραλία της Κάρυανης.

 

Από αύριο νέα θεατρική παραγωγή στο θέατρο Κουίντα στην Καβάλα. Λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου θα είναι κλειστό σήμερα το Δημοτικό Ωδείο. Ο Άη Βασίλης θα έρθει φέτος στο Ακόντισμα, τα παιδιά θα μπορούν να τον επισκέπτονται από τις 15 ως τις 31 Δεκέμβρη.

 

«Συναγερμός» στον ΑΟΚ, θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι με τη Δόξα την Κυριακή. Πρόσκληση στον κόσμο από τον Σάββα Γκέντζογλου να είναι στο γήπεδο.

 

Διαβάστε επίσης