• 11 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα έχουν προθεσμία οι 900 και πλέον εργαζόμενοι του Νοσοκομείου να δηλώσουν αν θα κάνουν ή όχι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί θα γίνουν πρώτοι στο Ν. Καβάλας, σε χώρο του ισογείου του Νοσοκομείου. 22 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. 2 θάνατοι ασθενών. Μειώθηκαν στους 86 όσοι νοσηλεύονται με κορωνοϊό. Ένα ακόμη κρούσμα εργαζόμενου στο Δικαστικό Μέγαρο.

 

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε καφενείο της Δ.Ε. Ορφανού του Δήμου Παγγαίου επειδή μέσα σε αυτό η Αστυνομία βρήκε πελάτες. Αναστολή λειτουργίας του για 15 μέρες. Σε εγκαταλειμμένα κτίσματα αλλά και στο Σανατόριο συνεχίστηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον αγνοούμενο Κώστα Δασκάλου. Μακάριος Λαζαρίδης και Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσαν ότι θα γίνει τον Ιανουάριο η δημοπράτηση του έργου του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου στην Καβάλα. Η Energean ολοκλήρωσε την εξαγορά της Edison.

 

Σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων θα λειτουργήσει στο κεντρικό λιμάνι. Να μην επιστραφούν χρήματα στο κράτος από την επιστρεπτέα προκαταβολή ζητά η Τάνια Ελευθεριάδου. Διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ και στο Δήμο Νέστου. Τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Ψηφιακό μαστογράφο θα αποκτήσει το ΚΥ Πρίνου. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε επιτροπή της Βουλής για την προμήθεια αεροσκάφων Ραφάλ.

 

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά βοήθειας τις εταιρίες Ακρόλιθος και ΒΙΚΡΕ. Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Καβάλας ευχαριστεί το Νίκο Παναγιωτόπουλο, με ενέργειες του οποίου έγιναν ράπιτ τεστ χθες στο Δικαστικό Μέγαρο. Πιο όμορφοι οι χώροι του κλιμακοστασίου στο Διοικητήριο αφού σε αυτούς τοποθετήθηκαν πίνακες ζωγραφικής.

 

Διαβάστε επίσης