ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Κινητοποίηση στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας μετά τον μαθητή Γ’ Λυκείου σχολείου του Ν. Καβάλας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κόλλησε από άλλο βεβαιωμένο και πρόσφατο κρούσμα. Ο μαθητής είναι ασυμπτωματικός, στο σπίτι του. Χθες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ανδρόγυνο που διαμένει στην πόλη ενώ επίσης χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ένα κρούσμα στην ΠΕ Καβάλας. Ο Κεραυνός Κρηνίδων ανακοίνωσε χθες ότι σταματά τις προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του λόγω κρούσματος σε έναν από αυτούς.

 

Οι Δήμοι του Ν. Καβάλας λύνουν ο ένας μετά τον άλλον τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθαριότητα σχολείων. Οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Καβάλας πιέζουν ώστε να εφαρμοστεί και σε αυτές η επέκταση ωραρίου. Ο Δήμος Καβάλας εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις, την απόφαση του θα την ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα. Για τον ίδιο λόγο θα είναι σήμερα στην πόλη εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ. Συνεχείς διακοπές ρεύματος χθες βράδυ στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης. Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου υπογράφηκε ΚΥΑ για τον συμψηφισμό της απλήρωτης επιδότησης εργασίας που δικαιούνταν οι τοπικές επιχειρήσεις.

 

Σήμερα θα γνωρίζουμε αν συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων. Στην στρογγυλή τράπεζα του Economist μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης της γραμμής Καβάλας Πρίνου δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ασημακοπούλου επισκέφθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου. Τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ ζητούν από το Χρήστο Μέτιο άμεση εφαρμογή προγράμματος ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

 

Το απόγευμα στο Ζέφυρο η Ομοσπονδία οργανώνει εκδήλωση στη μνήμη του Τάσου Μεταξά. Ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας για την κατασκευή ράμπας στην είσοδο του 10ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Ηλίας Κιοσσές παρέμεινε πρόεδρος στον σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας. Ματαιώνεται η καθιερωμένη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για τη βράβευση αριστούχων μαθητών με καταγωγή από τη Θάσο.

 

Αυξάνονται οι πιθανότητες να μην γίνει αναδιάρθρωση και ο ΑΟΚ να αγωνιστεί στη Φουτμπολ Λιγκ. Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Βερούλειο κεκλεισμένων των θυρών το ματς του σούπερ καπ της ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ Νέστου και Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Διαβάστε επίσης