ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Και μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν τα έργα στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Όσο κι αν οι εμπλεκόμενοι βιάζονται, υπάρχουν δουλειές που θα γίνουν το πρώτο 15νθήμερο του Μάη. Η μεγαλύτερη καθυστέρηση αφορά το ΔΕΔΔΗΕ και την οδό Σπετσών. Πρόθεση αυτών που εργάζονται στην περιοχή είναι να δώσουν προσωρινές λύσεις εκεί που χρειάζεται, για να εξυπηρετήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σήμερα στην οδό Σπετσών θα γίνουν εργασίες από ειδικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Επιστολή του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Καρβάλης στην ΕΡΓΟΣΕ με παρατηρήσεις για τη χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής κοντά στο χωριό. «Να λυθούν τα ειδικότερα θέματα στο δυτικό μέρος της χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής Τοξότες- Νέο Λιμάνι» δήλωσε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Αύριο στην Καβάλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Αύριο στην Καβάλα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς. Αύξηση μαθητών στα νηπιαγωγεία του Νομού Καβάλας για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο διαπιστώνει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας. Αντίθετα μειώνονται οι μαθητές της Α΄Δημοτικού.

Από την ερχόμενη εβδομάδα επιστροφή στα δρομολόγια από Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου του πλοίου «Aqua Blue». Με ψήφισμα του το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ζητά να μην εντάσσονται στις γραμμές πλοία τύπου «παντόφλα», πλοία που κατασκευάστηκαν ακόμη και προ 50 ετών! Τον Ιούνιο στη Νέα Πέραμο εκδήλωση Λευκής Νύχτας. Πρώτη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, πρόσκληση για ιδιωτικές εκδηλώσεις, για τη Λευκή Νύχτα στην Καβάλα. Η Ελλάδα στηρίζει ξεκάθαρα την Ουκρανία, επανέλαβε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Είχε διαδικτυακή επικοινωνία με εκπρόσωπο της Ουκρανίας στην επιτροπή φιλίας των δύο χωρών.

15 Μουσικά σχολεία απ΄όλη την Ελλάδα στο φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες» που γίνεται στην πόλη μας από την ερχόμενη Πέμπτη. Στη Μούρθια της Ισπανίας με πρόγραμμα Erasmus μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα. Ηλικιωμένοι του Πουλίδειου Γηροκομείου επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ των Ποταμουδιών.

Βήμα για τα πλέϊ οφ έκανε χθες ο ΓΣΕ κερδίζοντας δύσκολα 71-69 τον Ερμή Σχηματαρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης