ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Μία ακόμη ημέρα χθες συνεχίστηκαν τα θετικά περιστατικά στον κορωνοϊό σε σχολεία μέσα στην Καβάλα. Ανησυχία στους γονείς αν και πολλά νέα κρούσματα προκύπτουν μέσω ιχνηλάτησης κι όπως είναι γνωστό τα περισσότερα δεν παρουσιάζουν συμπτώματα. «Ταλαιπωρούν» την όλη κατάσταση και οι φήμες που υπάρχουν συνεχώς εμπλέκοντας ακόμη περισσότερα σχολεία. Πιθανή η αναστολή λειτουργίας του 2ου Λυκείου, χθες το απόγευμα αναφέρθηκε κρούσμα και στο δημοτικό σχολείο του Παληού. Κλειστά και σήμερα όλα τα σχολεία στη Θάσο.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από το Νοσοκομείο. Νοσηλεύει 163 ασθενείς, μόνο οι 11 νοσούν με κορωνοϊό και είναι κάτοικοι Καβάλας. 16 περιστατικά ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ ενώ 6 προέκυψαν από τα τεστ του Νοσοκομείου.

Άγνωστοι έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, από την έκρηξη υπήρξαν μικρές υλικές ζημιές. Οργισμένη αντίδραση της παράταξης «Ανάσα» στην συνεργασία Μουριάδη με Προμούσα. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών. Σημάδια κατάρρευσης στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στην οδό Δαγκλή. Σχεδόν 8.000 ΑΦΜ στο Νομό Καβάλας επωφελήθηκαν της επιστρεπτέας προκαταβολής, εισπράττοντας ποσό 82,3 εκ ευρώ.

Βασιλόπιτα έκοψε ο ΟΛΚ, ενίσχυσε το έργο του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Υπογράφηκε στη ΔΕΥΑΚ η σύμβαση με τον ανάδοχο έργου γεώτρησης σε περιοχή κοντά στις Κορυφές. Δικογραφία για ρευματοκλοπή στις Κρηνίδες. Συνεργασία του Μακάριου Λαζαρίδη με την ΠΕ Καβάλας για την ολοκλήρωση έργων αναδασμών. Σε νομοσχέδια στη Βουλή μίλησαν ο Γιάννης Πασχαλίδης και η Τάνια Ελευθεριάδου.

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας μοίρασαν είδη ατομικής υγιεινής στους μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Και ο Δήμος Θάσου έλαβε μέρος στη διαδικτυακή τουριστική έκθεση Βουκουρεστίου.

Διαβάστε επίσης