ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σαφώς βελτιωμένη ήταν την Πέμπτη το απόγευμα η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας με 22 ασθενείς covid στην κλινική και 3 στη ΜΕΘ. Μειώθηκαν τα νέα κρούσματα μέσω των τεστ που έγιναν χθες. Περίπου 1.000 εμβόλια Astrazeneca έχει στα ψυγεία του το νοσηλευτικό ίδρυμα, από τη Δευτέρα εμβολιάζονται και στο Ν. Καβάλας οι ευπαθείς ομάδες. 130 τεστ στους εργαζόμενους του Διοικητηρίου, κανένα θετικό περιστατικό. Δωρεάν θα μεταφέρονται στο εμβολιαστικό κέντρο ηλικιωμένοι κάτοικοι Καβάλας, μέσω συνεργασίας της ΠΕ με το Eurotaxi.

 

Σύλληψη του ιερέα της Νέας Ηρακλείτσας, κατηγορείται για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην περιοχή Ρέμβη. Διερεύνηση των καταγγελιών κατά του Θοδωρή Γκόνη ζητά με ανακοίνωση της η Δήμητρα Τσανάκα. Διήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Απάντηση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ στον Χρήστο Μέτιο για το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

 

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου της περίφραξης στο λιμάνι των Ελευθερών. Υπογράφηκε η σύμβαση κι αρχίζουν άμεσα τα νέα έργα στο κεντρικό λιμάνι. Δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών στους κεντρικούς ιερούς ναούς της πόλης. Ερώτηση του ΚΚΕ για τα κρούσματα στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο. Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στη χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Καβάλας.

 

Διαδικτυακό σεμινάριο του ΔΗΠΕΘΕ με τον Ακύλλα Καραζήση. 700 νέοι κάδοι απορριμμάτων στη διάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου. Μήνυμα του τμήματος ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για την παγκόσμια μέρα γεωπονίας. Ο όμιλος «Καβάλα Μπροστά» συμμετείχε στη διαβούλευση για το νέο νόμο επί των εκλογών στην αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε επίσης