ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Συνεχίστηκε χθες η αύξηση της εμβολιαστικής διαδικασίας στο Ν. Καβάλας. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι την ημέρα κάνουν την α’ δόση του εμβολίου. Πολλοί είναι επίσης αυτοί που εμβολιάζονται στην γ’ δόση. Η κατάσταση με τους ασθενείς στο Νοσοκομείο δεν άλλαξε όμως τα κρούσματα ειδικά στη Θάσο παρουσιάζουν κάμψη.

Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2022 της ΠΕ Καβάλας προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις 5 εκ ευρώ. Σφοδρή σύγκρουση φορτηγών χθες το πρωί στον κόμβο Χαλκερού, τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των δύο οδηγών. Σε 8 σημεία του Ν. Καβάλας η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Χθες στην πόλη μας ο Ανδρέας Λοβέρδος, την Κυριακή το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Γιώργος Τεπελόπουλος πρώτος σε ψήφους στις εκλογές γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας. Περιστατικό απάτης στη Θάσο μέσω αγγελίας πώλησης οχήματος με κέρδος των επιτήδειων 3.000 ευρώ.

Επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον πιλότο του F16 που σώθηκε μετά από πτώση του αεροσκάφους του. Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Κλιμάκιο του ΚΚΕ Καβάλας επισκέφθηκε το κεντρικό Λιμεναρχείο. Η ΔΕΥΑΚ ανακοίνωσε χθες οριστική έγκριση μεγάλου έργου αντικατάστασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. Πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας Καβάλας. Δεν θα λειτουργήσει την Τετάρτη η Δ.Ο.Υ. Καβάλας λόγω συνέλευσης των εργαζόμενων της.

Συνεχίζονται σήμερα και αύριο το βράδυ στη Μ. Λέσχη οι μουσικές εκδηλώσεις του CosmoClassical. Σύμφωνο συνεργασίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα υπογράψει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας. Την Κυριακή εκδηλώσεις στην πόλη μας για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την Κυριακή το πρώτο φετινό επίσημο ματς του ΑΟΚ στη SL2, στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Μεγάλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το αυριανό ντέρμπι της Ένωσης με το ΓΣΕ στην Καλαμίτσα.

 

Διαβάστε επίσης