• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Τα προβλήματα του Περιγιαλίου απασχόλησαν και χθες τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Διαφώνησαν μία ακόμη φορά ο σύλλογος κατοίκων της συνοικίας με τη διοίκηση του Δήμου. Όλα τα θέματα του Περιγιαλίου θα προγραμματιστεί να συζητηθούν αναλυτικά σε επόμενη συνεδρίαση. Το δημοτικό συμβούλιο βράβευσε για την πρόσφατη ευρωπαϊκή του διάκριση τον νεαρό κιθαρίστα του Δημοτικού Ωδείου Θάνο Τζανετάκη.

 

Αυξάνονται συνεχώς τα κατασχεμένα οχήματα που η αστυνομία μεταφέρει σε τμήμα του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Το Αστικό ΚΤΕΛ επανέφερε το κουβούκλιο της στάσης στην αρχή της οδού 7ης Μεραρχίας. Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα η διακοπή πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Καβάλας ανέθεσε στην Action Team να υλοποιήσει τις ιδέες της στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Συνεχίζεται στην πυλωτή του Διοικητηρίου το πρόγραμμα του ιδρύματος «Πάνος Μυλωνάς», αφορά κυκλοφοριακά θέματα κι απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου Λυκείου.

 

Στην τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας η Δημωφέλεια. Οι περισσότεροι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που ήταν χθες στο λιμάνι επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Κλειστή την 1η Νοέμβρη η εφορία λόγω συνέλευσης των υπαλλήλων της. Αύριο εκδηλώσεις στην πόλη μας για την ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί με ανακοίνωση του όσους βοήθησαν για τις στειρώσεις αδέσποτων ζώων.

 

Αρχίζει σήμερα στην Ελευθερούπολη το 2ο συνέδριο τοπικής ιστορίας του Δήμου Παγγαίου. Τη Δήμαρχο επισκέφθηκε χθες ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής, σήμερα συναντά τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Την Κυριακή τα εγκαίνια του μουσείου προσφυγικού ελληνισμού στον ανακαινισμένο μεντρεσέ. Σήμερα και αύριο εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών. Το Σάββατο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης.

 

Ο ΑΟΚ συμφώνησε με τον επιθετικό Κώστα Μαρκόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας. Όλα είναι έτοιμα για τον διεθνή ποδηλατικό αγώνα στα Τενάγη των Φιλίππων. Κάρτες διαρκείας αντάλλαξαν ο ΑΟΚ με την Energean Kavala BC.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης