ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Τα μεσάνυχτα ομαλοποιήθηκε η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση στην πόλη της Καβάλας, στο Παληό και στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Είχαν προηγηθεί δύο ταυτόχρονες βλάβες, μία στον υποσταθμό του Περιγιαλίου και μία δεύτερη στο Παληό από κλαδί που έπεσε πάνω σε δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε και χθες το μεσημέρι μέσα στην Καβάλα. Η τοπική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ αποδίδει τις περισσότερες βλάβες στην αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω τουρισμού και ζέστης.

 

Λόγω δέσμευσης των τραπεζικών της λογαριασμών η ΔΕΥΑΚ δεν πλήρωσε χθες το προσωπικό της. Η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών οφείλεται σε δικαστικές αποφάσεις που εξασφάλισαν εργαζόμενοι ΑμΕΑ της ΔΕΥΑΚ. Αναστέλλονται δύο διετή προγράμματα σπουδών του πρώην ΤΕΙ Καβάλας, τα οποία αφορούν απόφοιτους ΕΠΑΛ. Κριτική για την απόφαση της υπουργού Παιδείας από την Τάνια Ελευθεριάδου και τον Κώστα Μορφίδη. Επίσκεψη στο αρχηγείο του στόλου από το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Συναντήσεις στα Υπουργεία Τουρισμού και Δικαιοσύνης είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Προκηρύχθηκαν για τις 3 Νοέμβρη οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο. Αποδίδουν οι συστηματικοί έλεγχοι σε όλο το Νομό για την πάταξη του παρεμπορίου. Νέο περιστατικό σχηματισμού δικογραφίας για ρευματοκλοπή. Σημαντική διάκριση και βραβείο για την τοπική εταιρία ΒΙΚΡΕ. Ο Χρήστος Ποτόλιας συναντήθηκε με εργαζόμενους στη δομή φιλοξενίας προσφύγων.

 

Τελειώνει το βράδυ της Κυριακής η 21η έκθεση βιβλίου. Αύριο βράδυ γιορτές μελιού στο Ζυγό και τον Πρίνο Θάσου. Το κέρινο ομοίωμα της Τζένιφερ Λόπεζ προστέθηκε στα έργα του Θόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά. Συναυλία των Πυξ Λαξ σήμερα το βράδυ στον Μπάτη.

 

Εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο η νέα ΠΑΕ στον ΑΟΚ. Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Πανελλαδικοί αγώνες τένις από σήμερα στα γήπεδα της Καλαμίτσας.

 

Διαβάστε επίσης