• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Υλοποιήθηκε πριν από έναν περίπου μήνα έργο της ΔΕΥΑΚ για την περίφραξη της πηγής από την οποία υδροδοτείται η πόλη της Καβάλας και βρίσκεται στο Κεφαλάρι της Δράμας. Στο ίδιο σημείο εγκαταστάθηκαν νέα μηχανήματα για την καταγραφή της ποσότητας του νερού που μέσω του δικτύου φθάνει στην πόλη μας. Πρώτη φορά η ΔΕΥΑΚ περιέφραξε την περιοχή της πηγής, η οποία είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας. Το γεγονός δεν είναι άσχετο με τις προσφυγές του Δήμου Δοξάτου κατά του έργου υδροδότησης της Δ.Ε. Φιλίππων.

Στην οδό Βενιζέλου επεκτάθηκαν από χθες τα έργα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου. Αυτοψία στο υπό κατασκευή βανοστάσιο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού έκαναν εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜΘ. Εργαζόμενος στο Διοικητήριο λιποθύμησε χθες το πρωί, μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο. Τις πρώτες βοήθειες στον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών που έγινε το περιστατικό, πρόσφεραν ο Αλέξης Πολίτης και ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ιδιωτική εταιρία συνεχίζει να εργάζεται στο σημείο συντριβής του Antonov. Γίνεται εξυγίανση και αποκατάσταση του χώρου πτώσης του αεροπλάνου. Με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών σήμερα το μεσημέρι, θα αναχωρήσει από το λιμάνι το Aqua Blue. Τα 55 μέλη του πληρώματος κοιμούνται μέσα – εντός του λιμανιού – από την Τρίτη. Ο Αντώνης Μαστοράκης παραμένει πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών της ΑΜΘ.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ο Αλέξης Πολίτης παραμένει πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση του 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Στην αρχή της συνεδρίασης ο Μητροπολίτης Στέφανος θα ευλογήσει και θα κόψει τη βασιλόπιτα. Εντός του μήνα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, δήλωσε χθες ο Κώστας Μορφίδης. Ως την Κυριακή 29 Γενάρη και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία της Τούζλας. Συνεργείο της ΠΕ Καβάλας καθάρισε τις άκρες του δρόμου προς Δράμα, από κλαδιά δέντρων και χόρτα. Δύο αλλοδαποί καταδικάστηκαν στο Μονομελές σε φυλάκιση 11 μηνών και πρόστιμο 3.500 ο καθένας επειδή βρέθηκαν να κατέχουν πλαστές αστυνομικές ταυτότητες.

Ο Δήμος Καβάλας αντικατέστησε ηχητικά συστήματα για άτομα με προβλήματα όρασης σε κεντρικούς φωτεινούς σηματοδότες. Ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ «Πρόσβαση» με δώρα προς τους φιλοξενούμενους του. Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο της πόλης.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ προς την εταιρία Μασούτη που κι αυτή στηρίζει την ομάδα μας. Δύο προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ορφέα Ξάνθης.

 

Διαβάστε επίσης