ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ιστορική απόφαση έλαβε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αποδέχθηκε επείγον αίτημα της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου, με το οποίο ορίζονται οι 4 σταθμοί στην Καβάλα διανομής φυσικού αερίου. Αυτοί βρίσκονται στο Περιγιάλι, στα Ποταμούδια και στον Βύρωνα. Η κινητικότητα που παρουσιάζεται στην Αθήνα για το οικιακό φυσικό αέριο στην Καβάλα και στην ΑΜΘ δείχνει ότι το έργο θα επιχειρηθεί να δημοπρατηθεί το προσεχές διάστημα.

 

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα στην Παναγία το φεστιβάλ Cosmopolis. Η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αυριανή συναυλία Μπρέγκοβιτς. Παραμένει στο νοσοκομείο ηλικιωμένος άνδρας από τη Θάσο, θύμα ξυλοδαρμού από επιχειρηματία. Πρωτοφανής ο αριθμός βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ στο Ν. Καβάλας από το μπουρίνι της Τρίτης. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ για τις ζημιές στο Δήμο Νέστου από τις βροχές τέλος Ιουνίου. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί αυτό το Καλοκαίρι η απόφαση για τα φορτηγά και το λιμάνι της Κεραμωτής, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης.

 

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιώτη που βρέθηκε να εκτελεί υδραυλικές εργασίας χωρίς την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος. Το νερό της θάλασσας σε όλες τις παραλίες του Νομού είναι καθαρό, ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Αισιόδοξος για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Καμίνης, χθες ήταν στην πόλη μας. Οι καθηγητές του 5ου Λυκείου συγχαίρουν τον απόφοιτο του σχολείου Κωνσταντίνο Ράφτη επειδή στις πανελλαδικές συγκέντρωσε 19.241 μόρια.

 

Το βράδυ στο Φρούριο συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και του Βασίλη Σκουλά. Αύριο στους Αντιφιλίππους γιορτή του καλαμποκιού. Αρχίζουν σήμερα τα Περάμεια στην παραλία της Νέας Περάμου. Αύριο βράδυ τα συγκροτήματα του Cosmopolis στη Νέα Καρβάλη.

 

80-120 και 200 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΚ. Παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το βιβλίο «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης