• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα και αμέσως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο. Αφορά γυναίκα 55 ετών που είναι σε απομόνωση από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αρχικά επισκέφθηκε το Νοσοκομείο με πυρετό. Της δόθηκαν οδηγίες και αναχώρησε για το σπίτι της. Το αποτέλεσμα στις εξετάσεις άργησε και έγινε γνωστό χθες. Το περιστατικό διαχειρίζεται ο ΕΟΔΥ. Η 55χρονη που σε γενικές γραμμές είναι καλά, δήλωσε ότι επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη τέλος Φεβρουαρίου.

 

Ελέγχους σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία άρχισε και συνεχίζει το τμήμα Εμπορίου της ΠΕ Καβάλας. Απολύμανση στους χώρους του στην Καβάλα έκανε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Περιορίστηκαν οι αεροπορικές πτήσεις από την Αθήνα για την Καβάλα και το αντίστροφο. «Τα οικονομικά μέτρα που έως τώρα ανακοινώθηκαν είναι ψίχουλα» δήλωσε χθες ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γιάννης Παναγιωτίδης. Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ο Δήμος Νέστου υποστηρίζει εθελοντική αιμοδοσία συλλόγων που θα γίνει την Κυριακή στη Χρυσούπολη.

 

Οδηγός έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στην οδό Σαππαίων όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε. Το πετρέλαιο θέρμανσης μετά από 5 χρόνια πωλείται στην Καβάλα κάτω από 90 λεπτά το λίτρο. Ζημιές ανακοίνωσε η Ενεργειακή Αιγαίου για το προηγούμενο έτος, η ανακοίνωση έγινε στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο Δήμος Καβάλας άρχισε το κόψιμο των χόρτων από τη συνοικία του Προφήτη Ηλία και το Πάρκο Φαλήρου. Διακοπή ρεύματος από τις 8 το πρωί και για μία ώρα στο Παληό και στα «ορεινά» της πόλης.

 

Θέμα λίγων ημερών είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο τμήμα της Χρ. Σμύρνης όπου το Νοέμβρη σημειώθηκε υποχώρηση τοιχίου. Μόνο με οπωροκηπευτικά η λαϊκή στην Ελευθερούπολη και αύριο στην Καβάλα. Ενέργειες του Γιάννη Πασχαλίδη για την αποκατάσταση καλλιεργητών του Πλατανοτόπου. Μέσω των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών οι σημερινοί Γ’ Χαιρετισμοί, σχετική ανακοίνωση έκανε η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου.

Διαβάστε επίσης