ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ο Δήμος Παγγαίου διενεργεί το Σαββατοκύριακο σε Νικήσιανη και Ελευθερούπολη δειγματοληπτικό έλεγχο για τον κορωνοϊό- rapid test. Η ανακοίνωση έγινε χθες το απόγευμα, ίδια τεστ έγιναν χθες σε εργαζόμενους του Διοικητηρίου. 80 τεστ έκανε χθες το Νοσοκομείο Καβάλα με 10 νέα κρούσματα. Δωρεά τεστ στο ΚΥ Πρίνου. 48 νέα κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας περιελάμβανε η καθιερωμένη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Γρήγορα η Π.Υ. έθεσε υπό έλεγχο φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Άσπρη Άμμο, περιστατικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Φωτιά και σε καλαμιές σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Νέστου. Τη Δευτέρα 30 Νοέμβρη θα συνεχιστεί στην Κομοτηνή η δίκη για τη σκηνοθετημένη κλοπή χρημάτων από τις εγκαταστάσεις της σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα. Πρόταση του Δήμου Καβάλας για χρηματοδότηση έργου ενεργειακής αναβάθμισης του πρώην Τεχνικού Λυκείου. Δύσκολες στιγμές για την τοπική αγορά στο συνεχιζόμενο «λοκ ντάουν».

Οι χθεσινοί ισχυροί ανατολικοί άνεμοι επηρέασαν τη συγκοινωνία με τη Θάσο και τα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Νέα περιστατικά ρευματοκλοπής σε χωριά του Δήμου Νέστου. Δήλωση κατά της Δήμητρας Τσανάκα για τα γεγονότα μετά την πτώση της γέφυρας από την πρώην Υπουργό Κατερίνα Νοτοπούλου. Το «λοκ- ντάουν» δεν καθυστερεί τις διαδικασίες στο ΤΑΙΠΕΔ για την υπό παραχώρηση του νέου λιμανιού. Συνεχίζεται η διαδικασία και για την Αλάνα. Ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη για τους ελαιοπαραγωγούς της Θάσου.

Βανδαλισμούς και καταστροφές στο χώρο εκδηλώσεων του καταγγέλλει ο συνοικιακός σύλλογος της Χωράφας. Η Καβάλα αποχαιρέτησε χθες τη Σταυρούλα Βακιρτζή. Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας. Χωρίς καμία εκδήλωση στην Καβάλα λόγω πανδημίας η αυριανή γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης