ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ 2020

12 Γαλάζιες Σημαίες σε παραλίες του Νομού Καβάλας ανακοινώθηκαν χθες. Οι φετινές είναι 2 λιγότερες σε σχέση με πέρσι. Χωρίς Γαλάζια Σημαία οι ακτές του Δήμου Καβάλας, τις διατήρησαν μόνο οι ιδιωτικές του Μπάτη και της Τόσκα. Νέα Γαλάζια Σημαία στον κατάλογο αυτής της παραλίας Ορφανίου. Η Γαλάζια Σημαία στην Καλαμίτσα «χάθηκε» λόγω ΕΤΑΔ ενώ στο Περιγιάλι  Γαλάζια Σημαία δεν υπάρχει από πέρσι τον Ιούλιο. Θα επανέλθει του χρόνου, δηλώνει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

 

Με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία χθες το απόγευμα η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, το Νοσοκομείο Καβάλας μπορεί να ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων όσον αφορά το χρέος από απλήρωτους λογαριασμούς. Άγνωστο παραμένει πότε θα αναλάβει τα καθήκοντα του ο διοικητής της δομής των προσφύγων στο Ασημακοπούλου, αδιευκρίνιστες και οι αρμοδιότητες του. Σιγά σιγά αυξάνονται οι επιβάτες των δρομολογίων του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ. Μετά από δύο μήνες διακοπής ξαναρχίζουν την Κυριακή οι τοπικές εκδηλώσεις. Η ΠΕ ανακοίνωσε αυτήν για την γενοκτονία των ποντίων.

 

Σε εκπομπή της ΕΤ3 μίλησε ο Δήμαρχος της Θάσου, ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε στη φετινή τουριστική προοπτική του νησιού. Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε από το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Μπορεί και να μην χρειαστεί η κυβερνητική παρέμβαση, είπε για τον Πρίνο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη για την ανάγκη πρόληψης των ατυχημάτων στην Εγνατία οδό. Κι αυτό το Καλοκαίρι το λιμάνι της Καβάλας θα είναι το βασικό λιμάνι εξυπηρέτησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Με την ανοχή του ΟΛΚ το Λιμεναρχείο Καβάλας κάνει τη ζωή δύσκολη των Καβαλιωτών.

 

Εξελίσσονται οι εργασίες ενοποίησης του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων. Ερώτηση του ΚΚΕ για το πολυδύναμο ιατρείο Οφρυνίου. Επιστολές αντάλλαξαν χθες Επιμελητήριο και λογιστές όσον αφορά τη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για την επιδότηση εργασίας. Στήριξη από την κυβέρνηση ζητούν με ανακοίνωση τους οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ. Και ο Δήμος Παγγαίου ετοιμάζει τις παραλίες του για το προσεχές Καλοκαίρι.

 

Διαβάστε επίσης