ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Δεν επιβεβαιώνεται, ούτε φυσικά διαψεύδεται το χθεσινό δημοσίευμα των Νέων για το λιμάνι «Φίλιππος Β’». Μαζί με της Αλεξανδρούπολης γίνεται λιμάνι εισόδου στην Ευρώπη προϊόντων από την Ινδία. Πρόκειται για μια πρόσφατη διακρατική συμφωνία για έναν νέο εμπορικό και οικονομικό διάδρομο, σύνδεση της Ινδίας με τις Ευρωπαϊκές αγορές. Οι τοπικοί παράγοντες μάλλον ξαφνιάστηκαν από την πληροφορία, δεν αποκλείουν όλα όσα αναφέρει η εφημερίδα να είναι αληθινά.

 

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης, θα επιστρέψουν οι αστυνομικοί που αποσπάστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Αρχές Απρίλη αποσπόνται στην Καβάλα 8 αστυνομικοί από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις. Με καθυστέρηση άρχισε το μάθημα χθες το πρωί στο 7ο Γυμνάσιο- 2ο Λύκειο, άγνωστοι έβαλαν σιλικόνη στις κλειδαριές εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο μαθητών και καθηγητών. Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η εκδίκαση ποινικής υπόθεσης με κατηγορούμενους απολυμένους των Πετρελαίων. Άλλο δικαστήριο έκρινε νόμιμες 62 απολύσεις. Δύο ερευνητές κρατικής υπηρεσίας θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Παλαιοχώρι, στο σημείο συντριβής του Αντόνοβ. Πιθανόν να επισκεφθούν και το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» όπου μεταφέρθηκαν τμήματα του αεροπλάνου.

 

Στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν σήμερα στο Δημοτικό Κήπο. Την επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ στην ΑΜΘ ζήτησε με συνέντευξη του στην Πρωινή ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Ηλιόπουλος. Αναφέρθηκε στο δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας που λειτουργεί κανονικά με ετήσια έσοδα 180.000 ευρώ. Εξαπατήθηκε γυναίκα επιχειρηματίας στην Καβάλα, ο δήθεν συνεργάτης του λογιστή της πήρε από τραπεζικό λογαριασμό 8.000 ευρώ. Ο νέος στρατηγός διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας ήταν στη Θάσο, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη. Ανακοίνωση της βουλευτή Αγγελικής Δεληκάρη, θετικός σχολιασμός της σύμβασης αγοράς νέων πυροσβεστικών αεροπλάνων.

 

Γιορτάζουν το Σάββατο ο Αντιπεριφερειάρχης κι ο Δήμαρχος, θα δεχθούν ευχές στα γραφεία τους από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι. Ο Χαράλαμπος Χαϊνάς παραμένει πρόεδρος στο Φυσιολατρικό Όμιλο. Εκλογικές γενικές συνελεύσεις για την Πνοή και το σύλλογο Εβριτών. Αρχές Απριλίου αποφασίζεται κι ανακοινώνεται το θέμα της επόμενης Αλφαβητοπαρέλασης.

 

Με κόσμο στη Δράμα ο ΑΟΚ. Θέλει να συνεχίσει το σερί νικών.

Διαβάστε επίσης