ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Συνεχείς είναι οι βροχοπτώσεις τα τελευταία 24ωρα στην πόλη και το Νομό Καβάλας. Από το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη δεν αναφέρθηκαν- τουλάχιστον μέχρι τώρα- νέα προβλήματα. Δεν λειτουργούν σήμερα τα σχολεία σε όλη τη Θάσο. Πλημμύρισαν επαγγελματικοί χώροι και λίγα σπίτια στην ΔΕ Φιλίππων, στο Δήμο Παγγαίου και στην περιοχή των Λιμεναρίων. Ο καιρός παρουσιάζει βελτίωση από αύριο.

 

Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας είναι άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο υπεύθυνος περιστατικών παρενόχλησης παιδιών στη συνοικία του Άη Γιάννη. Συγκροτήθηκε σε σώμα χθες το μεσημέρι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου. Άδεια για να προσλάβει 8 μηχανικούς και 2 καθαρίστριες- μόνιμο προσωπικό- ζητά από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Καβάλας. Το μεσημέρι στη Νέα Ηρακλείτσα η κηδεία του Πέτρου Μαούνατζη, ο πρώην πρόεδρος των ζαχαροπλαστών πέθανε χθες σε ηλικία 79 ετών. Ερώτηση της βουλευτή Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαράς Κεφαλίδου για να αποκτήσει το Νοσοκομείο της Καβάλας αιματολογική κλινική.

 

Οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων ενημερώθηκαν χθες από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ιακωβίδη για το τεχνικό πρόγραμμα του 2020. Το τεχνικό πρόγραμμα βασικό θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα. Μακροσκελής απάντηση του ΕΚΑΒ για το περιστατικό ασθενούς στον Κεχρόκαμπο. Το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση του ΚΚΕ για το προσφυγικό μεταναστευτικό πρόβλημα.

 

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση των Εθελοντών κατά του Καρκίνου με θέμα τις κεραίες και τη χρήση κινητών τηλεφώνων. Τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη η καθιερωμένη προ των εορτών εκδήλωση της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας. Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας έκανε εκδρομή στα Πομακοχώρια.

 

Στο ματς με τη Νίκη Βόλου θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης. Δύσκολο εκτός έδρας ματς την Κυριακή της Ένωσης στη Λευκάδα.

 

Διαβάστε επίσης