ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Στην κεντρική πύλη του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης παραμένουν οι εργαζόμενοι των Πετρελαίων καθώς συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους, ζητούν ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Κριτική στην Ενεργειακή Αιγαίου από τον Βαγγέλη Παππά, ο οποίος παραμένει πρόεδρος του συνεταιρισμού του σωματείου. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, είπε για τις συνταξιοδοτήσεις- απολύσεις Παππά- Ιωαννίδη ο Σωτήρης Χιωτάκης.

Συνεχίστηκε χθες η μείωση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Ίδια η κατάσταση ασθενών στο Νοσοκομείο. Από τους 44 συνολικά, περίπου οι μισοί είναι κάτοικοι όμορων Νομών.

Με τον Τούρκο ομόλογο του Ακάρ συναντήθηκε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις εκπαιδευτικών και γονέων του Ν. Καβάλας για τις συμπτύξεις τμημάτων σε σχολεία της πόλης. Όλα έτοιμα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Ν. Καβάλας, οι εκλογές γίνονται την Κυριακή. Διακοπή νερού σήμερα στο Παληό. Ένα άλογο βρέθηκε να κάνει βόλτα στην Εγνατία οδό, κοντά στα διόδια της Μουσθένης. Προφυλακίστηκε και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κομοτηνής ο καθ’ ομολογία δράστης της ανθρωποκτονίας προ έτους στην Κάρυανη.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αθώοι στο Τριμελές επαγγελματίες του Παληού για την χωρίς άδεια κατάληψη αιγιαλού το Καλοκαίρι του 2020. Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη για τα επεισόδια στις προηγούμενες εκλογές του Εργατικού Κέντρου. Σήμερα το πρωί σύσκεψη φορέων στο γραφείο του Κώστα Αντωνιάδη για την οργανωμένη διεκδίκηση από την ΕΤΑΔ του παλιού δικαστηρίου. Στην ολομέλεια προέδρων αύριο στην Αθήνα ο Τάσος Ιωαννίδης, πρόεδρος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καβάλας.

Νέο ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Καπνού. Την Κυριακή εκλογές στην Θρακική Εστία. Αφιερωμένη στον Αβραάμ Ασσυριάν η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών. Σε κανονική δραστηριότητα, με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, ο συνοικιακός σύλλογος των Ποταμουδίων.

Ούτε χθες υπήρξαν νεότερα για τα δελτία ποδοσφαιριστών του, τα οποία προσπαθεί να εκδώσει στην ΕΠΟ ο ΑΟΚ. Αύριο στις 5 το απόγευμα το εντός έδρας ματς της Ένωσης με το Μαρούσι.

 

Διαβάστε επίσης