ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Άρχισε χθες και θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα η εμβολιαστική διαδικασία για τους πρόσφυγες της Δομής του Ασημακοπούλου. Εμβολιάζονται όσοι το επιθυμούν, από 18 ετών και άνω. Ο εμβολιασμός γίνεται από το υφιστάμενο στη Δομή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και χθες εμβολιάστηκαν 50 περίπου άτομα. Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις Χαρδαλιά και λόγω αύξησης κρουσμάτων, το χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας ανέβηκε επίπεδο κι είναι σε «κίτρινο» χρώμα.

Γυναίκα 34 ετών κάτοικος Καβάλας, ανεμβολίαστη, νοσηλεύεται από χθες στην κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου. Νέα τροποποίηση του προγράμματος Μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Διπλό δρομολόγιο κι αυτήν την Κυριακή προς Λήμνο του ταχύπλοου Super Runner Jet. Τελευταία μέρα λειτουργίας η σημερινή για το κατάστημα της Πειραιώς στα Λιμενάρια. Με ζωηρή κίνηση η λειτουργία της αγοράς χθες το απόγευμα, αισθητή η παρουσία τουριστών.

Συλλήψεις σε Ορφάνι και Χαλκερό οδηγών που μετέφεραν ή σκόπευαν να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την τροπολογία για το χώρο στάθμευσης της Ροδόπης. Λόγω μετατροπής του ακινήτου σε σούπερ μάρκετ, έκλεισε ο μεγάλος χώρος στάθμευσης δίπλα στο δικαστικό μέγαρο. Λαϊκό γλέντι με πολιτική ομιλία οργανώνει το ΚΚΕ το βράδυ του Σαββάτου στο δάσος της Παναγούδας. Ερώτηση στη Βουλή για το κτίριο του παλιού Δικαστηρίου.

Επιστολή του Μιχάλη Σαχσαμάνογλου για την αξιοποίηση των καπναποθηκών.10 υποτροφίες φοιτητών από το σωματείο Άγιος Νέστωρ. Πρόσκληση του Δήμου Καβάλας σε καλλιτεχνικό προσωπικό για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στη Μ. Λέσχη.

Για την ερχόμενη εβδομάδα μεταφέρονται οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟΚ. Ο Χάρης Παλτόγλου προπονητής της εθνικής ομάδας στους πανευρωπαϊκούς αγώνες ταεκ βοντό.

 

Διαβάστε επίσης