ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Ελαφρώς βελτιωμένη ήταν χθες η κατάσταση στο Νομό Καβάλας όσον αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 5 ενώ ακόμη 5 προέκυψαν από τα 97 τεστ του Νοσοκομείου. 30 τουλάχιστον τεστ έγιναν σε υπαλλήλους του Διοικητηρίου, τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά το προσεχές διάστημα. Με ραντεβού και e mail η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας. «Καθαροί» από κορωνοϊό εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

 

Φυλάκιση 2 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Καβάλας σε αγρότη της ΔΕ Φιλίππων που το 2017 είχε πυροβολήσει αδέσποτα σκυλιά. Φυλάκιση 18 μηνών σε ανήλικη Ρουμάνα που το Καλοκαίρι του 2018 έκανε έρανο στο κέντρο της πόλης προσποιούμενη την κωφή. Σήμερα η κηδεία του Σταύρου Υφαντίδη, ο 73χρονος πρώην πρόεδρος του Φυσιολατρικού Ομίλου πέθανε χθες το απόγευμα μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Επιμελητήριο– Δημωφέλεια και Οργανισμός Λιμένα προσέλαβαν σύμβουλο που θα βοηθήσει την Καβάλα να επανέλθει στον τουρισμό κρουαζιέρας. Η πρώτη συνάντηση μαζί του έγινε χθες.

 

Το σωματείο ιδιοκτητών Ταξί δηλώνει ικανοποιημένο από το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας. Το μεσημέρι στο Επιμελητήριο σύσκεψη των φορέων που διαφωνούν με αυτό. Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσαν έναρξη της διαδικασίας για τις αποζημιώσεις των ηλιόσπορων. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Η βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου κατέθεσε ερώτηση για τη δημιουργία Αιματολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Καβάλας.

 

Η πρώτη χειμερινή εκδήλωση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας αύριο το απόγευμα με την προβολή ντοκιμαντέρ του Γιάννη Καραπιπερίδη. Η ΠΕ Καβάλας ετοιμάζει εορταστική παρέμβαση για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη στον ανατολικό τοίχο του Διοικητηρίου. Πιο αυστηρά μέτρα για την προσέλευση κοινού στο γραφείο του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Μετά τη χθεσινή κλήρωση της FL ο ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 7 Νοέμβρη υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Αναβλήθηκε το κυριακάτικο ματς του Νέστου με το Παραλίμνιο. Αύριο στις 4 το απόγευμα το ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας μεταξύ Ορφέα και Βύρωνα. Την Καρδίτσα υποδέχεται στην Καλαμίτσα η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης