• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Οριστική είναι η ρήξη ανάμεσα στον Χρήστο Μέτιο και τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Με δήλωση του ο Περιφερειάρχης κατηγορεί τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για υπονόμευση. Ουσιαστικά τον θέτει εκτός παράταξης. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ. Μαρκόπουλου που ενόχλησαν τον Χρήστο Μέτιο. Βαρύ είναι το κλίμα στην Κομοτηνή και για τον Χρήστο Γάκη. Υπέρ του Μέτιου ο Στάυρος Τσολάκης.

Αλλάζει χρώμα η εξωτερική όψη του αρχαιολογικού μουσείου. Έργα συντήρησης στο μέγαρο Τόκου και στο μουσείο Θάσου. Προσεχώς καλά νέα για το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα», στις εγκαταστάσεις του οποίου θα λειτουργήσει ιδιωτικό ΚΔΑΠ. Με ποσό 200.000 ευρώ επιχορηγεί τη ΔΕΥΑ Παγγαίου το Υπουργείο των Εσωτερικών. Αρχές Σεπτέμβρη φαίνεται ότι θα αρχίσει δρομολόγια από Καβάλα για Θάσο το υδροπτέρυγο «Κωνσταντίνος». 80χρονος κινδύνευσε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το δάσος των Πεντακοσίων. Τον βοήθησαν να βγει στη στεριά Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο.

Στις 9 Σεπτέμβρη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην πόλη μας με ομιλητή τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ανακοίνωση απάντηση της Αναστασίας Ιωσηφίδου στο Μάκη Παπαδόπουλο. Νεκρός ομογενής από τη Γερμανία στη θαλάσσια περιοχή του Βρασίδα. Συνεδρίασε στη Χρυσούπολη τόσο η ΠΕΔ όσο και η ΔΙΑΜΑΘ. Συζητήθηκε το έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ. Παύει να ισχύει από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Καβάλας και της Θάσου. Συνελήφθη 43χρονη στις Κρηνίδες για διάρρηξη και κλοπή πορτοφολιού. Άγνωστοι είναι οι δράστες ζημιών σε αποθήκη του μουσικού σχολείου.

Χορευτές του Λυκείου των Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχουν στην παράσταση Εκκλησιάζουσες, την Τετάρτη στο αρχαίο θέατρο. Στις 6 Σεπτέμβρη στο 2ο δημοτικό σχολείο ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Αύριο βράδυ λαϊκό γλέντι στο Περιγιάλι. Το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων επισκέφθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση του ΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα την παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα ματς για το κύπελλο Ελλάδας με τα Γιαννιτσά. Με αγώνες κυπέλλου αρχίζει το Σαββατοκύριακο η νέα αγωνιστική περίοδος της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης