• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Ανανεώθηκε χθες ο υγειονομικός χάρτης της χώρας κι όπως αναμένονταν η ΠΕ Καβάλας παρέμεινε στο «κόκκινο». Συνεχίζονται τα μέτρα απαγόρευσης μετάδοσης μουσικής στην εστίαση και απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τη 1 το βράδυ. Στο «κόκκινο» και οι Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης- Δράμας. Σε υψηλά επίπεδα μία ακόμη ημέρα τα κρούσματα στο Ν. Καβάλας αλλά και οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

 

Εμβολιασμένοι ήταν όλοι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που ήρθε χθες στο λιμάνι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Meteokav, οι χαμηλές θερμοκρασίες αυτών των ημερών είναι ρεκόρ για το Νομό Καβάλας και το μήνα Σεπτέμβρη. Συλλήψεις 3 διακινητών και 17 παράνομων μεταναστών σε Καβάλα και Ροδόπη. Ευρισκόμενος στην Αυστρία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε χθες μνημόνιο στρατιωτικής συνεργασίας με τη συνάδελφο του Υπουργό. Για την αύξηση επισκεπτών στα Λασπόλουτρα ο πρόεδρος της Δημωφέλειας Τάκης Αγγελίδης έδωσε συνέντευξη στην ΕΤ3.

 

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Καβάλας συμπαρίσταται στους εργαζόμενους της e-food. Σελίδα στο facebook απέκτησαν οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας. Δεν προχωρούν προς το παρόν οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και στο Ν. Καβάλας, αναφέρει σε έγγραφο της η Εγνατία Οδός. Συνέντευξη σε εκπομπή του Αντένα έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο της Παναγίας εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία.

 

Διεθνής διάκριση στο Λονδίνο για οικογενειακή επιχείρηση μελιού από τον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας. Την Τετάρτη παρουσιάστηκε στο Ζέφυρο η πρώτη ποιητική συλλογή του νεαρού φοιτητή Δαμιανού Λαμπρινού. Το όνομα του Μιχάλη Γκάγκαλη δίδεται σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, στο γυμναστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας.

 

Σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές σπεύδει ο ΑΟΚ. Πρέπει να προχωρήσει και η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ. Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα του Δήμου Παγγαίου.

 

Διαβάστε επίσης