• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΗ 2018

Με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα συναντώνται σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συναποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις για να μην κατασκευαστούν τα διόδια στην Παράκαμψη. Οι εργασίες στο σημείο των διοδίων συνεχίζονται κανονικά. Τις απόψεις και του ΤΑΙΠΕΔ ζητά το ΣτΕ, λόγω της προσφυγής του Δήμου. Χθες το αρμόδιο υπουργείο διέψευσε ισχυρισμούς της ΝΔ, σύμφωνα με τους οποίους του αναλογικού συστήματος διοδίων εξαιρείται η Εγνατία οδός.

 

Στο δικαστικό μέγαρο ήταν χθες εκπρόσωποι της Συντονιστικής που ζητά αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Μάλλον είχαν συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας. Αίτημα του ΟΛΚ στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προκειμένου το Καλοκαίρι το πλοίο της γραμμής να φθάνει στο λιμάνι Κυριακή πρωί και όχι Σάββατο βράδυ. Φυσιολογικό θεωρούν στο δήμο Καβάλας το γεγονός ότι σε τμήμα της αμμουδιάς της Ραψάνης εμφανίστηκαν γεωύφασμα και σιδερένιο πλέγμα. Οφείλεται στην υποχώρηση της άμμου, εξηγούν. 18 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε το Τριμελές σε οδηγό που πριν έναν χρόνο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα σε κεντρικό δρόμο κι αρνήθηκε το έλεγχο της Τροχαίας.

 

Ποινή 3 μηνών στον Θόδωρο Μουριάδη για τραυματισμό πολίτη που σκάλωσε σε σίδερο ενώ βάδιζε σε πεζοδρόμιο. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στη Νέα Πέραμο, σε σύγκρουση με αυτοκίνητο. Ποινική ρήτρα 56.000 ευρώ στον ανάδοχο του έργου του παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι από τον ΟΑΕΔ. Ο λόγος είναι ότι καθυστερεί η ολοκλήρωση του έργου. Λίγος κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση της ΔΙΑΜΑΘ. Νέο κανονισμό λειτουργίας αποκτούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Το Κέντρο Υγείας Πρίνου επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με τον αστυνομικό διευθυντή και τους αστυνομικούς υποδιευθυντές συναντήθηκαν εκπρόσωποι του σωματείου των Καφεζυθοπωλών. Βλάβη στο αρδευτικό αντλιοστάσιο της Νέας Καρβάλης διορθώνει η ΒΦΛ, ικανοποιώντας αίτημα των αγροτών της περιοχής.

 

Το βράδυ θεατρική παράσταση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη ο σύλλογος Πνοή οργανώνει παζάρι με Καλοκαιρινά ρούχα. Θα γίνει στο γραφείο του, στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη 23. Σήμερα γιορτή σαρδέλας στην Κεραμωτή. Την Κυριακή γιορτή του σαρμά στη Νικήσιανη. Σήμερα το απόγευμα ο Σύνδεσμος Φιλολόγων οργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με τους συγγραφείς Χαρπαντίδη- Μιχαλόπουλο- Τριανταφυλλίδου.

 

Αυστηρή τακτική θα ακολουθήσει η Δημωφέλια σε ότι έχει σχέση με τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη, στον ημιτελικό του εργασιακού πρωταθλήματος. Αύριο οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ παίζουν φιλικό ματς με αυτούς του Νέστου. 23 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης