• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Στη σημερινή γενική συνέλευση των Επιμελητηρίων στην Αθήνα θα τεθεί το θέμα των συμψηφισμών της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας. Στις εργασίες της συνέλευσης το απόγευμα σήμερα θα παραστεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής. Ενδιαφέρον για τους ίδιους συμψηφισμούς έχουν εκτός από τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ, Επιμελητήρια και άλλων Νομών της χώρας.

 

Για την ερχόμενη Δευτέρα μετατέθηκε η συνάντηση για τα Πετρέλαια. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες που μειώθηκαν οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Επιχείρηση με έδρα τη Νέα Καρβάλη διαμαρτύρεται επειδή εδώ και μήνες ζητά κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης αλλά η υπηρεσία του Δήμου Καβάλας δεν ανταποκρίνεται. Δύο τραυματίες χθες στη Χρυσούπολη σε σύγκρουση επιβατικού με δίκυκλο. Η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε χθες συλλήψεις για κλοπή μοτοσυκλέτας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου τελετή ονοματοδοσίας νέου πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού. Άγνωστοι προκάλεσαν νέες ζημιές στις εγκαταστάσεις στο δάσος της Παναγούδας. Τέσσερις φορές θα έρθει στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud το Καλοκαίρι του 2022. Ανακοινώσεις Μακάριου Λαζαρίδη, Τάνιας Ελευθεριάδου, Κώστα Αντωνιάδη και Δημάρχων για τη χθεσινή μέρα κατά της βίας στις γυναίκες. Από σήμερα κλειστά λόγω διαμαρτυρίας προς το κράτος τα μικροβιολογικά εργαστήρια ιδιωτών γιατρών της Καβάλας. Ικανοποιημένοι από την ενημέρωση τους από τον επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών οι Σιμιτσής- Γρανάς.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των γονέων κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου προς το Δήμο Καβάλας. Αύριο το πρωί στο Αμφιθέατρο εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας του Επιμελητηρίου. Την Κυριακή εκλογική διαδικασία για νέα διοίκηση στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας.

 

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΚ ευχαριστεί για τη βοήθεια τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Το Ψυχικό υποδέχεται αύριο στην Ελευθερούπολη ο ΓΣΕ. Ρεπό έχει η Ένωση.

Διαβάστε επίσης