• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Κινητοποίηση έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου οργανώνει το απόγευμα το ΠΑΜΕ. Την ίδια ώρα θα συνεδριάζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, η οποία πρόκειται να αποφασίσει εφαρμογή του πειθαρχικού κανονισμού του φορέα κατά μέλους του ΠΑΜΕ. Ο λόγος είναι ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά των εκλογών στο σωματείο Μετάλλου. Στη σημερινή της συνεδρίαση η διοίκηση του ΕΥΚ αποφασίζει συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης.

 

Ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες «καπέλωσαν» τη χθεσινή μικρή συγκέντρωση πολιτών έξω από το Ασημακοπούλου. Διαχωρίζουν τη θέση τους οι συνοικιακοί σύλλογοι. Μια ακόμη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου. Δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα η εκλογή αντιπροέδρων στα διοικητικά συμβούλια.  Απαγόρευση των μπάνερ σε κεντρικά σημεία της πόλης ανακοίνωσε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο η έκθεση του Επιμελητηρίου.

 

Το 17ο και το 9ο δημοτικό σχολείο στο πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων. Αυξημένη η τουριστική κίνηση στην Καβάλα από σήμερα ως και την Κυριακή. Σε περιοχές του Δήμου Νέστου η στρατιωτική άσκηση Παρμενίωνας. Περιβαλλοντικά θέματα της Νέας Καρβάλης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στα συσκευαστήρια σταφυλιών της Δ.Ε. Ελευθερών περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Από το απόγευμα στην Παλιά Μουσική στην Παναγία το 5ο φεστιβάλ Κεραμικής. Γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας θα βρίσκεται την Κυριακή στο Αμφιθέατρο,  σε εκδήλωση των καθηγητών αγγλικής γλώσσας. Αύριο βράδυ στους κεντρικούς δρόμους το Καβάλα Night City Run.

 

Τον Θωμά Αμπαρά απέκτησε χθες η Ένωση. Εκτός πλάνων Δερμιτζάκη για το ματς της Κυριακής με την Τρίγλια ο τραυματίας Κώστας Μαρκόπουλος. Αύριο αγιασμός στον ΑΟΚ. Από το πρωί στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 2ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδια.

Διαβάστε επίσης