• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με χρήματα του ΕΣΠΑ και απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ενισχύονται οι υποδομές στο κεντρικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Το εγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό 1,2 εκ ευρώ. Ταυτόχρονα η Περιφέρεια δηλώνει πρόθυμη να χρηματοδοτήσει και το έργο ανάπλασης τμήματος της οδού Αβέρωφ. Με άλλη απόφαση του Περιφερειάρχη χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ η εκπόνηση μελέτης για τη συνοικία της Παναγίας. Το συγκεκριμένο έργο θα εκτελέσει η Αρχαιολογική υπηρεσία.

 

Μετά τις γιορτές θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το πλαίσιο των αποφάσεων για τη γνωμοδότηση Χρυσόγονου. Επιμένει να καταγγέλλει τη διοίκηση ο Μάκης Παπαδόπουλος, στοιχεία για να ενημερωθεί ζητά η υπόλοιπη αντιπολίτευση. Τουλάχιστον 7 αιτήσεις για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ. Μία από τις αιτήσεις προέρχεται από τον Θοδωρή Γκόνη. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες βράδυ στην οδό Βενιζέλου. Προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα, σταθμευμένα δίκυκλα. Δύο παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν χθες το πρωί στο λιμάνι.

 

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο γεύματος, θα έχει το μεσημέρι στην Καβάλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο γιατρός Γιάννης Αστεριάδης πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Υπέρ της Δημωφέλεια η απόφαση του δικαστηρίου στην έφεση της Εγνατίας Οδού ΑΕ για τα διόδια στην Παράκαμψη. Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας μάζεψε χθες όλα τα σκουπίδια από τους κάδους του Αμυγδαλεώνα. Στο Νοσοκομείο κάτοικος του Δήμου Παγγαίου από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο ράτσας Πιτ Μπουλ.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Μαριέττας Πεπελάση. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μουσική εκδήλωση των Φίλων της Παιδόπολης. Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Γεωργία Χιόνη.

 

Αποχώρησε από την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Λίτσκας, το γεγονός τροφοδότησε σενάρια συνεργασίας του με τον ΑΟΚ. Με Δεμένικο και Λαζαρίδη συζητά ο Κεραυνός Πέρνης. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του ΟΚΑΚ με βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν το 2018.

 

 

Διαβάστε επίσης